RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Chelsea er besatt av Champions League

Foto: Pa Photos/Scanpix
Derfor kjøpte de Fernando Torres, mener Sir Alex Ferguson.

- Det virker som om Chelsea er besatt av å vinne Champions League, og derfor signerte de Fernando Torres. Eieren (Roman Abramovich, red. anm.) har ikke skjult sine ambisjoner, og jeg har merket det på ham lenge, sier Sir Alex Ferguson ifølge The Guardian.

Manchester United-manageren har overtaket på Chelsea etter den første kvartfinalen i Champions League, der rødtrøyene vant 1-0 på Stamford Bridge.

Ferguson kjenner seg igjen i besettelsen om gull i verdens gjeveste klubbturnering i fotball.

- Jeg forstår det, for jeg var besatt av det selv, en gang. Men det er en veldig vanskelig turnering å vinne. Da vi klarte det i Barcelona var det den beste følelsen noen gang. Da fjernet utallige kilo seg fra skuldrene mine, sier managerlegenden.

Skulle United ryke ut mot Chelsea har de fortsatt mulighet til å vinne gull i Premier League og FA-cupen. Men en mann som Ferguson ønsker selvsagt å vinne alle kamper han deltar i.

- Chelsea er dessuten mer desperate enn United, tro meg. Enhver klubb som har så store forventninger som Chelsea, vil etter hvert komme til en situasjon hvor det er alt eller ingenting, sier Ferguson.

- Folk sier vi skal vinne ligaen, men akkurat nå er vi desperate etter å vinne kvartfinalen mot Chelsea, avslutter United-sjefen.

Tirsdag får vi svaret. Kampstart er 2045.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere