RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters

- Chelsea kan kjøpe tittelen

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson er overbevist om at Chelsea kan kjøpe seg ligamesterskapet. Og det er i grunnen helt i orden, mener Ferguson.

- Jeg ville normalt sagt at du ikke kan kjøpe tittelen. Men jeg har sett på statistikkene, og det er ingen tvil om at Chelsea vil ende på toppen eller i nærheten, sier Ferguson til BBC.

Fornuftige kjøp
Skotten mener Claudio Ranieri har brukt Roman Abramovitsjs penger fornuftig.

- Folk spør meg stadig om det er bra for fotballen, men Chelsea har rett til å prøve å forandre utviklingen og forbedre sine sjanser, understreker Ferguson.

Han tror fortsatt at Chelsea etter hvert vil få problemer med å gjøre alle stjernene til lags. Hver uke sitter spillere som for eksempel Jimmy Floyd Hasselbaink og Joe Cole på innbytterbenken.

Roser Makelele
Søndag møtes Manchester United og Chelsea på Stamford Bridge i London. Manchester United vil rette mesteparten av fokuset mot Claude Makelele i den kampen.

- Han stabiliserer midtbanen og tillater andre å gå framover. Han er en formidabel spiller, og vi blir nødt til å være veldig oppmerksomme på ham. Jeg er overrasket over at Real Madrid lot ham gå. Den jobben han gjorde der, var fantastisk, sier Ferguson.

TV 2 Nettavisen følger Chelsea - Manchester United direkte fra klokken 17.05 søndag.

Hva mener du om Chelsea? Kan de vinne tittelen? Slår de Manchester United søndag? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere