- Chelsea-spillerne er egoister

Foto: Matt Dunham/AP

Luiz Felipe Scolari savnet brasilianere, vennskap og gode spillere.

Chelseas sparkede manager Luiz Felipe Scolari går hardt ut mot London-laget i bladet France Football, melder sportinglife.com. Først og fremst føler brasilianeren at Stamford Bridge var et upersonlig sted.

- Det er mange egoister der, men det er normalt, er det ikke?

- Jeg har et godt forhold til spillerne på banen, selv om det ikke er på samme måte som det var i min tid i Portugal – men der var jeg da også i fem år.

I fedrelandet var det sågar enda bedre.

- I Brasil var det mye enklere. Jeg visste alt om spillerne. Her har jeg ingen personlige relasjoner til spillerne. Alt foregår på banen, utenfor er det ingen ting.

Men det er ikke bare på det personlige plan at Scolari er misfornøyd med oppholdet i London. Han synes strengt tatt ikke spillerne han hadde til rådighet var så gode heller.

- I Chelsea har vi ikke den type spiller som kan utgjøre den store forskjellen på banen. Vi savner det, og jeg vet ikke hvorfor. Før hadde vi (Arjen) Robben, men nå har vi ingen.

- Robinho kunne vært en slik spiller. Han er ikke redd for å drible, eller for å ta sjanser. Som brasilianer liker jeg det.

Den overaskende vrakingen av Didier Drogba da ivorianeren kom tilbake fra skade forklarer Scolari med at Drogba mangler selvtillit. Heller ikke Florent Malouda er brassen så fornøyd med.

- Malouda i Chelsea er ikke Malouda fra Lyon. Han er OK, men han utgjør ikke lenger noen forskjell under kamper.

Ifølge France Football ble intervjuet gjort noen dager før han sluttet i Chelsea-jobben.


Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.