- Chelsea vil miste poeng

Foto: (PA/Scanpix)

Alex Ferguson før ligainnspurten.

29.04.11 14:26

Manchester United leder med seks poeng.

Fire kamper gjenstår.

Men United møter Arsenal borte og Chelsea hjemme i sine to neste seriekamper.

Dermed er det få som kan mene at ligagullet allerede er på Old Trafford.

Håper å lede før Blackpool
Alex Ferguson er én av dem som heller ikke er sikker.

- Det kommer fortsatt til å bli drama, og lagene på toppen, Chelsea også, kommer til å avgi poeng, sa United-manageren fredag.

- Jeg vil være fornøyd hvis vi kommer til siste seriekamp, hjemme mot Blackpool, og trenger en seier for å sikre gullet i den. Det sier jeg uavhengig av om Blackpool må vinne for å overleve. Man vil uansett ønske det scenarioet - at en hjemmeseier er nok for gull, legger han til.

Dimitar Berbatov, som har stått over Uniteds siste kamper, er friskmeldt til søndagens kamp mot Arsenal. Darren Fletcher returnerte også til spill i en reservelagskamp denne uka, men er først ventet tilbake på banen i forbindelse med neste ukes returkamp mot Schalke i Mesterligaen. Paul Scholes er også ute, med suspensjon, mens det er ventet at Ryan Giggs hviles.

Arsenals Thomas Vermaelen gjorde, som Fletcher, comeback for reservelaget denne uka, men denne kampen kommer for tidlig. Abou Diaby er også ute, mens Tomas Rosicky er spilleklar igjen til storkampen.

Skadefritt Chelsea
Da ser det bedre ut for Chelsea før lørdagens hjemmekamp mot Tottenham. Carlo Ancelotti kan plukke fra en skadefri tropp, etter at Michael Essien, Ramires og Alex alle er tilgjengelige igjen. Ancelotti har, ifølge BBC, også signalisert at han vil starte med Fernando Torres og Didier Drogba på topp.

Tottenham må klare seg uten Benoit Assou-Ekotto. Dermed kan Gareth Bale flyttes ned på backplass. Samtidig er det også en sjanse for at Ledley King får sin første kamp for klubben siden oktober.

PS. Etter kampene mot Arsenal og Chelsea avslutter United serien med bortekamp mot Blackburn før hjemmekampen mot Blackpool. Chelsea avslutter med hjemmekamp mot Newcastle og bortekamp mot Everton etter kampene mot Tottenham og United.

HTML EMBED

Helgas Premier League-runde:
Lørdag 16.00:

Blackburn - Bolton
Blackpool - Stoke
Sunderland - Fulham
WBA - Aston Villa
Wigan - Everton
Lørdag 18.30:
Chelsea - Tottenham
Søndag 13.00::
Birmingham - Wolverhampton
Liverpool - Newcastle
Søndag 15.05:
Arsenal - Manchester United
Søndag 17.10:
Manchester City - West Ham

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.