RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Liverpool
Liverpool

- Cheyrou kan være brikken som mangler

Liverpool-legenden Mark Lawrenson tror stjerneskuddet Bruno Cheyrou kan være spilleren Liverpool trenger for å løfte liga-trofèet igjen.

Lawrenson, som selv har hevet ligatrofèet på Anfield, tror at Cheyrou kan ta vekk noe av presset på storscorer Michael Owen, dersom han opprettholder sin fantastiske scoringsform.

- Problemet i Liverpool har aldri dreid seg om klubbens viktigste målscorer, men lagets manglende evne til å produsere mål fra andre områder på banen, sier Lawrenson til Liverpools offisielle hjemmeside.

- Som en ny spiller
Lawrenson mener Cheyrou, som er tilbake etter lengre tids skadefravær, kan vise seg å bli gull verdt for Merseyside-klubben.

- Cheyrou har nå satt standarden for seg selv, og dersom han kan holde seg på det nivået han er nå, så vil det være som en ny spiller for Liverpool. Cheyrou gir Liverpool noe annerledes. Han gir ikke fra seg ballen så lett og han jobber svært hardt.

Cheyrou, Owen og Kewell
Lawrenson tror Cheyrou kan være den siste brikken i puslespillet for å bringe ligapokalen tilbake til Anfield igjen.

- Med Gerrard og Hamann foran back-fireren og en Cheyrou som putter et tosifret antall mål gjennom en sesong, sammen med Kewell og Owen lengst fremme på banen, kan dette ta Liverpool til et nytt nivå, tror Liverpool-legenden Mark Lawrenson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere