RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

- Cissé kan være ute i 18 måneder

Sist oppdatert:
Liverpools franske spiss Djibril Cissé kan være borte fra fotballbanen i opptil 18 måneder etter å ha brukket beinet mot Blackburn lørdag.

Cissé ble operert søndag etter å brukket foten i oppgjøret mot Blackburn. D e første rapportene gikk ut på at franskmannen er ute av spill ut sesongen, men ifølge medisinske eksperter BBC Sports har vært i kontakt med kan Cissé være borte fra fotballbanen i opptil 18 måneder.

Nervøs ventetid
Først etter to måneder vil det bli fastlått hvor lenge Cissé blir borte fra fotballbanen etter å ha pådratt seg et splintbrudd i skinnebeinet og et brudd i leggbeinet.

Han ble skadet i en duell med Blackburns Jay McEveley.

- Liverpool må belage seg på en lang ventetid før de kan se om beinet gror skikkelig, sier fysioterapeut Daryl Martin ved Englands ledende klinikk på sportsskader, English Institute of Sport, til BBC.

- I første omgang skal de gro i løpet av seks og åtte uker, men med slike typer skader er det vanlig at det tar enda lengre tid, sier han etter å ha sett bilder av Cissés brudd.

- Kan være ute 18 måneder
Martin har tidligere jobbet i Fulhams medisinske støtteapperat, men er nå ekspert på fotballskader ved English Institute of Sport.

- En slik skade som Cissé har fått, kan i verste fall ta 18 måneder å lege. Han kan ikke begynne med rehabiliteringen før beinet viser tegn til å gro skikkelig. Så Liverpool og Cissé har en nervøs ventetid foran seg, sier Martin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere