RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- City byr 240 millioner

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Udinese bekrefter at Manchester City er favoritter til å kjøpe Alexis Sanchez.

Alexis Sanchez er et av de heteste navnene i europeiske fotball for tiden. Klubber som Inter, Juventus, Barcelona, Manchester City og Manchester United har alle vært nevnt som aktuelle klubber til å kjøpe Udinese-spilleren.

Nå tar Udineses eier, Giampaolo Pozzo, bladet fra munnen.

- Mange klubber er interessert, men ennå har ikke det rette budet kommet. Jeg tror sannsynligheten er størst for at han går til Manchester City, fordi det er mye penger i engelske klubber, og de er flinkest til å vurdere spilleres verdi, uttaler Pozzi ifølge The Independent.

Man skal nok ikke se bort fra at det er et taktisk utspill fra Udinese-eieren, som nok ønsker en budkrig om stjernespilleren sin.

- Alexis er en spiller alle vil ha, men han er også en spiller med en spesifikk prislapp. Det er ikke lett for alle å kjøpe ham. Hvis han og agenten hans er intelligente mennesker, forstår de at vi kan ikke gi ham bort, og hvis ingen er villige til å bla opp for ham, da er det kanskje bedre at han blir værende i klubben, sier Pozzo.

Daily Mail hevder derimot å vite at Manchester City har lagt et bud på 240 millioner kroner på bordet for den chilenske landslagsspilleren.

De skal også være villige til å legge ved Vladimir Weiss som en del av det store budet.

City er klare over at det er interesse for Sanchez fra naborival Manchester United. Sanchez er forventet å foretrekke United om han flytter til England, og spekulasjonene går allerede på at Sir Alex Ferguson har snakket med spilleren.

Så gjenstår det å se hvem som trekker det lengste strået.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere