Gå til sidens hovedinnhold

- City er hjemmet mitt

David Silva dropper Real Madrid og forlenger kontrakten på Etihad.

David Silva, som nylig kunne smykke seg med EM-gull sammen med Spania, har ennå to år igjen av kontrakten sin med Manchester City, men ifølge Sky Sports trives stjernespilleren så godt på Etihad Stadium, at han allerede nå signerer en femårsavtale med klubben.

- Jeg er på ferie akkurat nå, men agenten min forhandler med City, og jeg tror det er sannsynlig at en avtale er i boks innen kort tid, sier Silva.

Dermed avkreftes ryktene om at 26-åringen, som kom til City fra Valencia i 2010, og som i stor grad bidro til at klubben vant Premier League-trofeet forrige sesong, flytter hjem til Spania for å spille for Real Madrid.

- Manchester City er hjemmet mitt. Jeg trives veldig godt her. Hodet mitt er ikke i Real Madrid, men i City, sier Silva, og gleder med det mange lyseblå hjerter.

- Jeg er svært takknemlig for tiden min i City, og har blitt en mye bedre spiller på alle mulige måter. Jeg visste ikke engang at jeg kunne spille som jeg gjør nå da jeg forlot Valencia.

KONKURRANSE: Vinn billetter til OL i London

Nå håper han flere store navn slutter seg til City-troppen, og hinter kanskje spesielt til Arsenals Robin van Persie, som noe overraskende valgte å ikke forlenge kontrakten sin på Emirates Stadium.

- Klubben vil legge inn bud på flere spillere for å styrke stallen. Det er et meget ambisiøst prosjekt, avslører Silva.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto