- City var en hodepine

Foto: Stephen Pond/SCANPIX

Emmanuel Adebayor ønsker ikke å returnere til Manchester City.

30.10.11 18:03

Emmanuel Adebayor eies for øyeblikket av Manchester City, men er på lån hos Tottenham denne sesongen.

Adebayor signerte for City i 2009, da han forlot Arsenal til fordel for daværende City-manager Mark Hughes.

Togoleseren hadde en god debutsesong i City da han scoret 14 mål på 25 kamper. Men det skulle bli vanskeligere for Adebayor da Roberto Mancini i 2010 tok over rollen som manager.

Etter kun å ha startet to Premier League-kamper på fem måneder ble Adebayor lånt ut til Real Madrid i siste halvdel av sesongen.

Togoleseren returnerte til City i sommer, men det ble fort gjort klart at spilleren ikke var en del av Roberto Mancinis planer for sesongen.

Adebayor ble dermed lånt ut på ny, denne gangen til Tottenham, hvor han har vært en stor suksess denne sesongen.

Nå forteller Adebayor at han ikke vil returnere til Manchester.

- Jeg ønsker City lykke til, men ønsker jeg å være en del av det laget akkurat nå? Nei. Hver gang jeg våknet opp i fjor og skulle på trening føltes det ut som en hodepine, sier Adebayor ifølge BBC.

- Man vil være i et hus hvor man har det bra. Selv om huset er et palass, ønsker man å bli likt og å være lykkelig. Hos Tottenham, hver morgen når man kommer inn for å trene ser man mange gutter som jobber hardt på trening for å være klare til helgen, noe som er et godt tegn, forteller Adebayor.

Togoleseren hyller også manager Harry Redknapp.

- Harry Redknapp er en fantastisk manager. Han vet hvordan han skal snakke med spillere. Man trenger den tillitten fra din egen manager. Han forteller deg å gå ut og gjøre det man skal, sier Adebayor.

Søndag ettermiddag tar Spurs imot Queens Park Rangers på White Hart Lane, og det er ventet at Adebayor stiller fra start.

Følg kampen LIVE her fra klokken 17.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.