*Nettavisen* Sport.

- City vil få svi mot United

Foto: Afp

Ole Gunnar Solskjær tror Sir Alex Fergusons United vil reise seg mot naborival City.

08.01.12 10:41

I dag kl 14 møter Manchester United naborival og tittelutfordrer Manchester City på Etihad Stadium i FA-cupens tredje runde.

Å ryke for City i tredje runde – og gå på sitt tredje strake tap, vil være tilnærmet en krise for et seiersvant Manchester United.

- Vil få svi
Men Molde-manager og United-legende Ole Gunnar Solskjær tror Fergusons menn vil la klubbens uvanlig dårlige uke gå utover City i dagens lokalderby.

- City vil få svi mot United. Det er ett av klubbens store styrker å komme sterkt tilbake etter en nedtur. Både etter tapet mot Basel og mot Manchester City tidligere i sesongen gikk laget på en lang seiersrekke, sier Solskjær til Nettavisen.

Det har vært en tung start på 2012 for et Manchester United-lag på jakt etter sin 20. ligatittel. Rykter om at forholdet mellom Sir Alex Ferguson og stjernespiss Wayne Rooney er iskaldt vil ikke forsvinne og laget røk 0-3 for Newcastle fire dager inn i det nye året. Og når klubben i tillegg avsluttet 2011 med å tape 2-3 for et Blackburn-lag som ligger sist i Premier League, vil presset på klubben øke.

Ikke bekymret
Ole Gunnar Solskjær sier til Nettavisen at det er ingen grunn til paniske tilstander blant United-fansen, selv om klubben har opplevd å gå på to strake tap.

- Nå har de gått på to tap etter hverandre, noe som er litt unormalt, men jeg er ikke bekymret i det hele tatt over hva som skjer i klubben nå, sier Solskjær.

Solskjær vil heller trekke fram at United har hatt en av sine beste innledninger i Premier League noensinne.

- De har hatt en av sine beste sesongstarter i Premier League og de ligger bedre an i serien nå enn de gjorde på samme tidspunkt i forrige sesong, så nei, ingen grunn til bekymring, sier en kategorisk Solskjær.

Nettavisen følger oppgjøret mellom Manchester City og Manchester United LIVE fra kl. 14:00 søndag.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.