RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- City vil få svi mot United

Foto: Afp
Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær tror Sir Alex Fergusons United vil reise seg mot naborival City.

I dag kl 14 møter Manchester United naborival og tittelutfordrer Manchester City på Etihad Stadium i FA-cupens tredje runde.

Å ryke for City i tredje runde – og gå på sitt tredje strake tap, vil være tilnærmet en krise for et seiersvant Manchester United.

- Vil få svi
Men Molde-manager og United-legende Ole Gunnar Solskjær tror Fergusons menn vil la klubbens uvanlig dårlige uke gå utover City i dagens lokalderby.

- City vil få svi mot United. Det er ett av klubbens store styrker å komme sterkt tilbake etter en nedtur. Både etter tapet mot Basel og mot Manchester City tidligere i sesongen gikk laget på en lang seiersrekke, sier Solskjær til Nettavisen.

Det har vært en tung start på 2012 for et Manchester United-lag på jakt etter sin 20. ligatittel. Rykter om at forholdet mellom Sir Alex Ferguson og stjernespiss Wayne Rooney er iskaldt vil ikke forsvinne og laget røk 0-3 for Newcastle fire dager inn i det nye året. Og når klubben i tillegg avsluttet 2011 med å tape 2-3 for et Blackburn-lag som ligger sist i Premier League, vil presset på klubben øke.

Ikke bekymret
Ole Gunnar Solskjær sier til Nettavisen at det er ingen grunn til paniske tilstander blant United-fansen, selv om klubben har opplevd å gå på to strake tap.

- Nå har de gått på to tap etter hverandre, noe som er litt unormalt, men jeg er ikke bekymret i det hele tatt over hva som skjer i klubben nå, sier Solskjær.

Solskjær vil heller trekke fram at United har hatt en av sine beste innledninger i Premier League noensinne.

- De har hatt en av sine beste sesongstarter i Premier League og de ligger bedre an i serien nå enn de gjorde på samme tidspunkt i forrige sesong, så nei, ingen grunn til bekymring, sier en kategorisk Solskjær.

Nettavisen følger oppgjøret mellom Manchester City og Manchester United LIVE fra kl. 14:00 søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere