RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Club Brugge jakter Hovland

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix
Sist oppdatert:
- Det er selvsagt interessant, sier stortalentet.

Even Hovland har vært en av Sogndals klart beste spillere denne sesongen, og var sjef i det forsvaret i Tippeligaen som slapp inn færrest mål.

Det har gjort ham ettertraktet hos større klubber, og nå har den belgiske storklubben Club Brugge meldt seg på i kampen om stoppertalentet, skriver Sogn Avis.

Så Hovland mot Odd Grenland
Representanter fra klubben var til stede under Sogndals kamp mot Odd Grenland i nest siste serierunde, og skal ha fulgt ham tett i hele høst.

Belgierne har allerede Tom Høgli i stallen, og kjenner det norske markedet godt.

22-åringen synes interessen fra belgierne er spennende.

- Det er selvsagt interessant. Det vil være et steg forover, og en god mulighet til å utvikle meg videre. Det vil være et nivå opp fra norsk fotball, sier Hovland til Sogn Avis.

Utelukker ikke Molde
Avisa skriver at Hovland-agent Jim Solbakken var i møte med Sogndal på søndag, men innholdet i møtet er fortsatt ukjent. At de diskuterte pris for midtstopperen, er ikke usannsynlig.

Seriemester Molde har tidligere bydd på Hovland, uten å få gjennomslag. Hovland utelukker ikke at han ender opp i stallen i Ole Gunnar Solskjær, til tross for at Club Brugge nå er interessert.

- Det er fremdeles fristende å spille Champions League med Solskjær, men jeg forholder meg rolig til det skjer noe, sier han.

Hovland spilte 22 kamper for Sogndal denne sesongen, og scoret to mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere