*Nettavisen* Sport.

- Cole er en feiging

Leicesters midtstopper Steve Howey går hardt ut mot Ashley Cole etter sistnevntes utvisningstakling mot Ben Thatcher lørdag.

Cole ble utvist etter at han kastet seg inn – med knottene først - i en duell med Leicesters Ben Thatcher. Etter det tok det også et par minutter før Cole kom seg av banen, på grunn av bråket som oppsto i kjølvannet av taklingen.

Feiging
- Han har gjort det noen ganger nå. Det er sånn en feiging takler. Jeg sa det til ham, og spurte hva som var poenget med slike taklinger. Han bare kjeftet tilbake, noe jeg ikke satte særlig pris på, sier Howey til The Sun.

Cole vil ventelig gå glipp av kampene mot Bolton 20. desember, Wolverhampton 2. juledag og oppgjøret mot Southampton 29. desember. Arsene Wenger har også lovet å se nærmere på episoden, for å avgjøre om Cole skal få en straff utenom.

- Vi vet alle at tofots-taklinger er farlig, og vi oppfordrer våre spillere til å ikke foreta dem. Hvis Cole ønsket å skade motstanderen, er det fullstendig galt, men det er vanskelig å si. Jeg skal se taklingen på tv og komme med en eventuell reaksjon etter det, sier Wenger.

53 røde
Cole har bedt om unnskyldning for taklingen.

Han er den fjerde Arsenal-spilleren i år som har sett det røde kortet. Totalt under Wengers ledelse har Arsenal fått 53 røde kort.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag