*Nettavisen* Sport.

- Cole sa farvel til Arsenal

Ashley Cole var tilbake på Arsenals treningsfelt mandag. Gjensynet ble kortvarig.

Den engelske landslagsbacken Ashley Cole har hatt et anstrengt forhold til Arsenal etter at 25-åringen forhandlet med Chelsea bak Arsenal-ledelsens rygg i fjor.

Mandag vendte han tilbake til Arsenals treningsfelt etter å ha vært på bryllupsreise den siste tiden. Der var det få kjente spillere, ettersom A-laget for tiden er på treningsleir i Østerrike for å lade opp til sesongstart.

Ifølge Daily Mirror varte Coles besøk under en time, og mesteparten av tiden gikk med til å ta farvel med de ansatte i klubben, og til et besøk hos styreformann David Dein.

Avisen skriver at Cole sa klart fra til Dein at han aldri mer kommer til å spille for Arsenal. Han skal samtidig ha oppfordret Dein til å gjennomføre handelen med Chelsea.

Manager Arsenal Wenger hadde følgende å si om Coles hjemkomst mandag:

- Hvis Ashley blir solgt, kommer han til å bli informert om det. Og dersom han ikke blir solgt, kommer han til å bli informert om det også. Men han er fortsatt kontraktsfestet, og ingen andre bestemmer hva som skjer med ham, uttalte Wenger.

Engelsk presse har tidligere skrevet at Chelsea har tilbudt 186 millioner kroner for 25-åringen, mens Arsenal krever 290 millioner.

Les siste nytt fra engelsk fotball.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag