RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Da må jeg være voksen nok

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
John Arne Riise gjør ikke hva som helst for å spille.

ULLEVÅL (Nettavisen): I løpet av 2011 kan John Arne Riise runde hundre landskamper for Norge. Det fordrer at han får med seg de tre siste EM-kvalifiseringskampene. Fredagens kamp mot Island kan bli hans 98. kamp med flagget på brystet.

Tirsdagens kamp mot Danmark kan bli den 99. Og så kommer Kypros til Ullevaal stadion i oktober.

Det eventyrlige jubileet - bare Thorbjørn Svenssen (104) og Henning Berg (100) har nådd denne milepælen. Men John Arne Riise gjør ikke hva som helst for å nå 100 i løpet av året.

- Er jeg ikke hundre prosent bra på fredag, står jeg over. Da må jeg være voksen nok til å ta meg ut av startoppstillingen, sier 30-åringen til Nettavisen.

Onsdag gjennomførte han sin andre treningsøkt med landslaget foran fredagens møte med Island. Tirsdag løp han kun for seg selv.

- Jeg gjorde veldig mye i dag. Mye løping, mye vendinger og sideforskyvninger, mange pasninger med både høyre og venstre. Det er veldig positivt. Vi kjørte ganske hardt, for å se hvordan musklene reagerer til i morgen tidlig. I morgen er planen å gjøre enda mer, forteller Riise.

Han sliter med en liten muskelstrekk, som han pådro seg da Fulham torsdag sikret seg plass i gruppespillet av Europa League.

- Jeg føler meg bra nå, men det er klart jeg ikke vil gjøre for mye for tidlig. Jeg kunne gjort mer i dag, men det er ingen vits i å teste det to dager før kamp. Men jeg var i veldig godt humør etter treningen, betrygger venstrebacken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere