- De anbefalte Zuccarello

Foto: Ap/Scanpix

Likevel valgte New York Rangers en annen.

31.10.11 14:55

Da New York Rangers ville hente opp en spiller fra farmerlaget Connecticut Whale, spurte de AHL-lagets trenerstab om råd.

«Hvem fortjener å komme opp til NHL?» undret Rangers-ledelsen.

- Zuccarello var navnet de ga oss, forteller trener John Tortorella til New York Post.

Finner ikke plass til Zucca
Kris Newbury ble hentet opp da Mats Zuccarello Aasen ble sendt ned. Denne gang var det Newburys tur til å bli degradert fra NHL til AHL.

Men Rangers henter ikke opp Zuccarello. I stedet kommer Andre Deveaux til å være en del av NHL-stallen de kommende dagene.

Hvis du lurer på hvem Andre Deveaux er, kan vi fortelle deg at du ikke er alene om å gjøre det. 27-åringen har bare spilt 22 kamper i NHL og har ennå ikke scoret et mål.

- Det er egentlig samme situasjon (for Mats) som da vi sendte ham ned. Jeg finner ikke plass til ham, forklarer Tortorella.

- Håndterer det godt
Zuccarello har gjort tre mål og fem poeng på fire kamper for Connecticut Whale, men fikk bare spille 8,25 minutter per kamp i snitt over tre kamper for Rangers før han ble sendt ned.

Tortorella vil ikke endre på sine tre beste rekker, men beholder Brad Richards mellom Ryan Callahan og Brandon Dubinsky, Derek Stepan mellom Wojtek Wolski og Marian Gaborik, og Brian Boyle mellom Ruslan Fedotenko og Brandon Prust. Deveaux vil fylle ut resten av istiden sammen med Erik Christensen og Artem Anisimov.

- Når jeg beholder disse tre rekkene intakt, er det veldig vanskelig for meg å hente inn Zuke (Zuccarellos kallenavn, red. anm.). Det er en tøff situasjon for ham. Vi har forklart den til ham og han håndterer den veldig godt, sier Tortorella.

New York Rangers ligger på ellevteplass blant de 15 lagene i NHLs østre avdeling, hvor de åtte beste får sluttspillplass når grunnserien er over. Det skjer først i april.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.