RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
AVVENTER: Arnfinn Opstad har vært inne på tanken å politianmelde urineringen, men vil nå avvente og se om tiltaket med bøter fungerer. Bildet til høyre viser en Alta-spiller som slår lens under oppvarmingen til kampen mot Strømmen sist søndag.
AVVENTER: Arnfinn Opstad har vært inne på tanken å politianmelde urineringen, men vil nå avvente og se om tiltaket med bøter fungerer. Bildet til høyre viser en Alta-spiller som slår lens under oppvarmingen til kampen mot Strømmen sist søndag. Foto: Lisbeth Andresen / Tom Gustavsen (Romerikes Blad)

- De bruker hagen vår som toalett

Sist oppdatert:
Naboene til Strømmen stadion er lei av tissende fotballspillere.

- Fotballspillere i alle aldre bruker hagene våre som toalett. Og A-laget er kanskje aller verst. Det lukter urin og er skikkelig utrivelig, sier en oppgitt Arnfinn Opstad til Romerikes Blad.

Han er en av de nærmeste naboene til Strømmen stadion. Og nå har han sett seg lei på urinerende fotballspillere.

Ifølge Opstad har både han og kona tatt opp problemet med klubben flere ganger uten at noe har skjedd.

- En ting er at de pisser i hagene våre. Det som er enda verre er at flere forsvarer tissingen. Når vi tar det opp med dem, får vi høre at det er vi som er vanskelige, og at dette må vi regne med når vi bor inntil en fotballstadion, sier Opstad.

Kan svi på pungen
Styreleder Jørn Nielsen i Strømmen IF erkjenner at urinerende fotballspillere er et problem.

- Jeg har registrert at dette er et problem. Det er selvfølgelig uakseptabelt at spillerne i klubben urinerer i hagene til folk. Garderobene ligger bare noen meter unna, sier Nielsen til Romerikes Blad.

Styrelederen sier han nå har tatt grep for å få bukt med problemet. Nå vil det svi på pungen dersom urineringen fortsetter.

Klubben har nemlig innført bøter til spillere som later vannet mot hagene i nærheten av banen.

1000 kroner i bot
Ifølge Nielsen risikerer A-lagsspillerne en bot på 1.000 kroner dersom de blir tatt for å urinere. Spillere i yngre aldersklasser får lagstraff på samme beløp.

- Jeg regner med at dette vil fungere. Det er ikke like morsomt når man får en bot på 1000 kroner. Men dersom det ikke skulle vise seg å gi noen effekt, får vi ta enda sterkere midler i bruk, sier Nielsen.

Styrelederen sier alle spillerne i hele kubben er varslet om innføringen av tissebøter.

Arnfinn Opstad er glad for at styrelederen nå har tatt grep for å få bukt med problemet. Men han vil se en bedring før han tror på det.

- Jeg har vært inne på tanken å politianmelde saken. Men nå vil vi avvente og se om tiltaket med bøter fungerer. Dersom det ikke gjør det, må kommunen som eier av stadion komme på banen og ta grep, sier naboen til Romerikes Blad.

Alta-spiller urinerte
Det er ikke bare Strømmen-spillere som urinerer inn mot hagene ved Strømmen stadion.

Seinest på søndag, i forbindelse med 1. divisjonskampen mellom Strømmen og Alta, ble Romerikes Blads fotograf vitne til at en Alta-spiller urinerte inn mot gjerdet mot en av hagene ved Strømmen stadion.

- Hva bortespillere foretar klarer vi nok ikke å kontrollere. Det er uansett ikke et veldig stort problem. Dersom Strømmen-spillerne skjerper seg, er det viktigst.

Les flere saker på Romerikes Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere