RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES

- De er fortsatt favoritter

Mener ingenting er forandret.

Petr Cech gjorde et par fremragende redninger mandag, da Chelsea påførte Manchester City sitt første tap på Etihad denne sesongen.

Chelsea-keeperen reddet blant annet et fantastisk frispark fra Citys midtbaneelegant David Silva, i en periode hvor hjemmelaget var i ferd med å spise seg inn i kampen igjen.

- Ingenting er forandret
Selv om triumfen betyr at Chelsea nå har samme antall poeng som City, er Cech bastant på at resultatet ikke skyver favorittstempelet vekk fra de lyseblå.

- Etter min mening er City fortsatt de største favorittene til å vinne Premier League. Hadde vi tapt, hadde vi vært seks poeng bak, men nå er vi likt. Arsenal er to poeng foran dem, men for vår del er ingenting forandret, sier Cech ifølge Sky Sports.

Cech, som jakter sin fjerde Premier League-tittel med Chelsea, tenker kun på neste kamp.

- Vi er inne i en god stim, og vi må bekrefte dette med å slå Newcastle på Stamford Bridge til helga, sier mannen med den karakteristiske hjelmen.

- Uflaks
Han medgir imidlertid at det var svært viktig for Chelsea å få et resultat på Etihad.

- Det er et fantastisk og ekstremt viktig resultat for oss. Vi spilte godt gjennom hele kampen, og hadde uflaks med å treffe treverket tre ganger.

- Vi kunne vunnet med en større margin, men vi jobbet knallhardt til dommeren blåste av og fortjente seieren, avslutter Cech.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere