RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De er ikke gode i lufta

Sist oppdatert:
Steffen Iversen er ikke overrasket over at han starter mot Moldova på lørdag.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Det sto i realiteten mellom to spillere, den siste plassen på den norske høyrekanten: Daniel Braaten eller Steffen Iversen. Onsdag så det ut til at Bolton-spilleren skulle trekke det lengste strået, men torsdag ble det klart at Steffen Iversens luftstyrke blir foretrukket av Åge Hareide.

Rosenborg-spilleren er ikke overrasket.

- Vi har sett noen videoer av dem, og kjenner dem godt fra før.

- De er ikke akkurat så gode i lufta noen av dem, sier Iversen med et smil om munnen.

Og da er RBKs toppscorer å foretrekke.

- Forskjellen på oss ligger i lufta, samt at jeg er bedre i boksen, hevder Iversen.

Tallenes tale
Statistikken viser han har rett. Ti mål har det blitt i serien så langt for RBK-spissen, samt to mål på sine to siste landskamper. Braaten står med to mål for trønderne dette året, samt et for Bolton og et for landslaget. Når så Iversen i tillegg er blitt frisk fra etter to og en halv ukes sykdomsfravær, ble valget enkelt for Hareide. Og Iversen garanterer at han er frisk og klar for kamp.

- Jeg har hanglet den siste tiden, og de har ikke klart å finne ut av hva det var. Men nå er jeg klar, og det blir moro å spille, lover hodespesialisten.

Braaten er enig
Daniel Braaten tar vrakingen med fatning. Åge Hareide brukte som begrunnelse at Iversen er bedre foran motstandermålet, og ettersom Norge ventelig vil styre kampen, er det ikke så store behov for Braatens defensive kvaliteter.

- Jeg kan vel være enig i at Steffen har bedre kvaliteter i boksen.

- Dessuten kan jeg jo komme inn og score, det har jeg jo gjort før, forteller Braaten, som punkterte EM-kvalifiseringskampen mot Ungarn tidligere i sommer, da han kom inn i pausen og satte inn 2-0 bare minutter etterpå.

Var det riktig med Iversen på topp? Ta debatten her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere