RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De er ikke konkurrenter

Foto: REUTERS/Stefan Wermuth/Scanpixs
Sist oppdatert:
Carlo Ancelotti insisterer på at Fernando Torres og Didier Drogba må samarbeide for lagets beste.

Chelseas storsignering Fernando Torres har ikke fått en knallstart i sin nye klubb. Spissen har slitt med formen, og har blitt tatt av banen tidlig i begge kampene han har spilt for Chelsea.

Da spanjolen ble kjøpt var det mange Chelsea-fans som fikk vann i munnen av å tenke på et partnerskap mellom Torres og Didier Drogba.

Det har ikke klikket mellom de to spissene på den korte tiden, men Chelsea-manager Carlo Ancelotti vil ikke være med på at spissene ikke samarbeider.

- Det blir feil å si at de er konkurrenter. De samarbeider. De må jobbe sammen for å hjelpe laget, uttaler italieneren ifølge Sky Sports .

- Kan spille sammen i flere år
Carlo Ancelotti at spissene vil utgjøre et fryktet partnerskap når de får mer tid på seg, og at de kan spille sammen i flere år.

- Jeg tror det fordi jeg ser ikke på Drogba som gammel, sier italieneren om den 32 år gamle spissen, og legger til at ivorianerens motivasjon vil medvirke til at Drogba kan holde på i flere år til.

Didier Drogba ble henvist til benken i Chelseas forrige kamp mot Fulham, men vil antakeligvis starte i lørdagens kamp mot Everton i FA cupen. Fernando Torres har spilt turneringen for Liverpool, og er dermed utilgjengelig for spill.

Følg FA cupen i vårt livesystem fra klokken 13.30!

Jakter Champions League-plass
Fernando Torres forlot Liverpool for å kjempe om trofeene i Premier League og Champions League.

Førstnevnte er antakeligvis utenfor rekkevidde, og i verste fall kan en plass i neste års Champions League være i fare.

Chelsea ligger for øyeblikket på femteplass, to poeng bak Tottenham som ligger på den viktige fjerdeplassen. Ancelotti har likevel troen på sitt lag.

- Jeg er ikke bekymret. Jeg er optimist fordi jeg mener at laget mitt har kvaliteten og ferdighetene som skal til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere