RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De får tilbake en bedre spiller

Sist oppdatert:
G19-landslagets trener, Stabæk-assistent Knut Tørum, hevder at Tomasz Sokolowski og Daniel Fredheim Holm vil komme hjem som bedre spillere hvis de reiser til EM-kvalifiseringen.

Onsdag ble Daniel Fredheim Holm og Tomasz Sokolowski tatt ut til det norske G19-landslagets EM-kvalifisering i Belgia i slutten av mai. Reiser de, går begge glipp av to Tippeliga-kamper. Derfor er det ikke rart at klubbene kvier seg for å sende stortalentene fra seg.

Landslagstrener Knut Tørum er imidlertid ikke i tvil om at spillerne vil tjene på landslagsspill fremfor Tippeliga-spill.

- Jeg mener at spillerne som er tatt ut må være med på disse kampene hvis Norge skal utvikle gode landslagsspillere. Det er en vesentlig forskjell på Tippeliga-kamper og internasjonale kamper, og klubbene får tilbake bedre spillere etter internasjonale kamper. På lang sikt vil det gi stor gevinst, sier Tørum til TV 2 Nettavisen.

- Da norske topptrenere var samlet på Gardermoen i vinter var det til dels stor enighet om dette, legger han til.

Norge møter Serbia, Belgia og Irland i EM-kvalifiseringen. Tidligere i vinter har G19-landslaget, uten Fedheim Holm og Sokolowski, slått Portugal i Portugal og tapt et par kamper med ett mål.

- Det er små marginer. Med de to på laget så øker selvfølgelig sjansene for at marginene tipper vår vei, sier Tørum videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere