RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De fire store jager Edu

Foto: Lise Åserud/Scanpix
Sist oppdatert:
Edu skal være i søkelyset til Manchester United, Liverpool, Chelsea og Arsenal.

De fire største klubbene i England viste interesse for Chinedu Obasi Ogbuke i høst, men kom aldri på banen da Lokomotiv Moksva ble enig med Lyn om en overgang i desember.

Etter at 30-millionerovergangen kollapset i romjulen skal, firkløveret på ny ha fattet interesse for den hyperraske 20-åringen.

Bekrefter ny interesse
Torsdag meldte TV 2 at en engelsk toppklubb ønsket Edu på prøvespill, og i dag skriver den seriøse avisen The Independent at alle de fire nevnte klubbene igjen har ført opp nigerianerens navn på blokka.

Ifølge The Independent var frykten for at Edu ikke skulle få arbeidstillatelse en av grunnene til at de engelske klubbene ikke kastet seg inn i kampen om 20-åringens underskrift i høst.

Lyns sportsdirektør Torgeir Bjarmann bekrefter overfor Nettavisen at det er ny interesse for Edu.

- Edu-saken har begynt fra scratch. Noen av de samme klubbene som var interessert i høst, har henvendt seg igjen, sier Bjarmann.

Fri ut januar
Ifølge sportsdirektøren har henvendelsene kommet via agenter, og Lyn har ikke mottatt nye bud på nigerianeren. Bjarmann understreker at han ikke er kjent med TV 2s opplysninger om at Edu er ønsket på prøvespill.

- Vi forholder oss til at Edu er Lyn-spiller, sier Bjarmann.

Edu, som har ett år igjen av kontrakten med Oslo-klubben, har fått treningsfri ut januar av Lyn. Han er for tiden på ferie i hjemlandet, men det er ventet at han vender tilbake til Europa om kort tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere