*Nettavisen* Sport.

- De har gjort overgangsmarkedet helt sinnssykt

Foto: Dave Thompson / Pa Photos

Sir Alex Ferguson er lite fornøyd med byrivalen.

06.05.12 13:30

Det er liten tvil om at Manchester City kan takke sin styrtrike eier for den suksessen klubben opplever i dag. På få år har Manchester-klubben hentet inn flere verdensstjerner og leder for øyeblikket Premier League når kun to kamper gjenstår.

Det er riktignok kun målforskjellen som skiller City fra byrival United på tabellen, noe som gjør at det fortsatt er spenning i kampen om ligagullet.

United-manager sir Alex Ferguson var lite fornøyd etter å ha tapt «seriefinalen» mot Roberto Mancinis City.

Nå går skotten til angrep mot Citys overgangspolitikk.

- Det har vært et sinnssykt overgangsmarked lenge, og jeg tror det er klubber som City som har skapt det, sier sir Alex ifølge tribalfootball.

- De kan kjøpe hvem de vil, og det gjør det vanskelig for andre klubber. Det er ingen sjanse for at dette kommer til å roe seg, og jeg tror heller ikke at de nye økonomiske fair play-reglene kommer til å fungere, forklarer United-manageren.

Likevel velger skotten å akseptere at de klarer å matche byrivalen økonomisk.

- Ingen klarer å stille opp mot City økonomisk, ingen. Det har vi akseptert, derfor gjør vi det på en annen måte, forteller Ferguson.

- Vi forsøker å finne unge spillere som har potensial til å utvikle seg i vår klubb. Det er vi gode på, og jeg håper vi fortsetter å være det, sier sir Alex.

Søndag skal begge Manchester-klubbene forsøke å få med seg tre uhyre viktige poeng da det er klart for den nest siste serierunden i Premier League denne sesongen.

Manchester City er på besøk hos Newcastle, mens United møter walisiske Swansea på Old Trafford.

Kampene kan du følge i vårt livesystem fra kl. 14.30 her.

Er du enig med Ferguson? Ta diskusjonen i kommentatorfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.