RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De sa de skulle brekke beina mine

Den svenske toppspilleren Bovar Karim ble i går kveld mishandlet og truet utenfor sitt eget hjem. Han ble overfalt av tre Malmö FF-fans.

- Det føles ekkelt. Nesten som å bli slått av sin egen familie, sier Bovar Karim til Aftonbladet.

For to uker siden fortalte Karim om sine framtidsplaner. Han var ikke helt fornøyd med tilværelsen i Malmö FF, og sa at han kunne tenke seg å flytte. Han sa til og med at han kunne tenke seg å spille for erkerivalen Hammarby.

Trusler
Slike ting blir ikke godt mottatt av Malmö-fansen. De har tatt avstand fra 19-åringen, og gjestebøker på nettet er fulle av trusler og mishagsytringer mot ham.

I går kveld tok det helt av.

Da Karim kom hjem fra trening, ble han møtt av tre fans som ventet utenfor hjemmet hans. Alle hadde MFF-skjerf og luer på seg.

- Jeg skjønte at noe var på gang. Da jeg skulle gå forbi gjengen, kneet og dyttet de meg over en søppelbøtte. Etter det ble jeg sparket slik at jeg gikk rett inn i entre-døren, sier Karim videre.

Liggende på bakken fikk Karim høre at gjengen skulle komme tilbake etter hver trening. De skulle sogar brekke Karims ben, slik at han aldri mer kunne spille fotball.

Anmeldt til politiet
- Jeg har aldri følt meg så truet tidligere, sier Karim.

Han fikk ingen varige mén av mishandlingen. Saken er politianmeldt, og en gransking er allerede i gang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere