RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix

- De var trøtte og energiløse

Sist oppdatert:
Kjell Jonevret var ikke spesielt imponert over motstanderen.

VIKING - HØNEFOSS 0-0:

Fotballens festdag hadde tydeligvis glemt av Stavanger, og med unntak av den gode tribunestemningen, var 16. mai-oppgjøret mellom Viking og Hønefoss alt annet enn festlig.

Vertene hadde ballen mest, men samtlige målsjanser ble ødelagt av dårlige avslutninger. Viking-spissen Patrik Ingelsten headet ballen utenfor hele fem ganger i den første omgangen.

Hønefoss lå lavt og forsvarte seg godt mot de mange forsøkene fra hjemmelaget. Leif Gunnar Smeruds gutter så ut til å være fornøyde med 0-0 og ett poeng, og nektet Viking scoringen de desperat jaget.

På overtid kunne gjestene fra Romerike ha stjålet alle poengene, men Aleksander Sollis fantastiske frispark fra 25 meter traff tverrliggeren.

Dermed endte 16. mai-oppgjøret 0-0. Viking ligger på tabellens 6.-plass med 17 poeng, mens Hønefoss har ti poeng på 12.-plassen.

- Vi var ikke dyktige nok til å få hull på muren. Hønefoss var trøtte og energiløse. Jeg er skuffet over at vi ikke kunne trykke på. Vi har tydeligvis ikke så mye krefter, vi heller, sa en skuffet Kjell Jonevret til C More etter kampen.

- Vi ble trykket bakover, og da er det greit å få med seg poeng, var Hønefoss-trener Leif Gunnar Smeruds reaksjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere