RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Deilig å spille fotball igjen

Foto: Reuters/scanpix
Sist oppdatert:
BELFAST (TV 2 Nettavisen): John Arne Riise synes det var deilig å endelig spille en fotballkamp igjen, etter flere uker ute av Liverpools førsteellever.

- I dag var det kjempegøy utpå der. Jeg følte at jeg kunne springe og springe i det uendelige uten å bli sliten, sier Riise til TV 2 Nettavisen.

Trives med ”nye Norge”
- Det er veldig gøy å spille under Åge Hareide. Alle tør å prøve på ting, og vi er ikke redde for å feile. Jeg og Magne (Hoset) spiller for eksempel kortpasninger til hverandre når vi har fire nordirer rundt oss, gliser Liverpool-backen.

John Arne Riise ønsker ikke å kritisere den gamle landslagsledelsen, men er full av lovord om Åge Hareides ”nye Norge”.

- Det er alltid gøy å spille for landslaget, men nå er det ny trener, nytt støtteapparat og en ny stil. Det er klart det er moro når alt er helt nytt, sier ålesunderen, som ikke var veldig hemmet av lyskeskaden som har gjort ham uaktuell for spill de siste ukene.

Full kontroll
- Jeg har fått mye behandling for skaden. Enormt mye behandling. I dag var jeg 90 prosent klar for kamp. Jeg visste at jeg ikke kunne slå langpasninger eller skyte skudd, men det gikk egentlig greit, synes Riise, som gikk ned fra telling da Keith Gillespie taklet ham ut over sidelinjen etter 20 minutter.

- En må regne med å få seg et par slike smeller i en landskamp, så det er helt greit. Jeg visste at Gillespie var rask, men etter at jeg fikk inn den første taklingen på ham var han ute av kampen, gliser 23-åringen.

Tålmodig
John Arne Riise har ikke startet en kamp for Liverpool siden 10. januar. Nå håper nordmannen å få sjansen på klubblaget igjen snart. Men lett blir det ikke.

- Jeg beviste vel at formen er veldig bra, men Jamie Carragher spiller kjempebra for tiden, og blir ikke lett å frata plassen. Men Gerard Houllier sier han vil satse på meg. Og jeg har jo ingen grunn til å syte – jeg har tross alt spilt 150 kamper på fire år, sier Riise.

- Jeg er tålmodig og vet jeg får sjansen igjen. Og den skal jeg ta, lover han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere