- Deilig med Eggen tilbake

Foto: TV 2

TV 2s fotballekspert Ivar Hoff lovpriser Rosenborgs avgjørelse om å hente Nils Arne Eggen tilbake i trenerteamet på Lerkendal. - Men dette blir nok bare en midlertidig løsning, sier han til TV 2 Nettavisen.

09.11.04 13:55

Rosenborg offentliggjorde tirsdag at Nils Arne Eggen, Bjørn Hansen, Rune Skarsfjord og Per Joar Hansen neste sesong skal lede Rosenborg det neste året.

- Hvorfor gjelder dette bare i ett år, undrer Ivar Hoff.

Og fortsetter:

- Jeg er klar i mening om at dette kun er en midlertidig løsning. Enten overtar Trond Sollied, eller «vesle-Eggen» Knut Torbjørn neste sesong. Dette er jeg overbevist om, slår Ivar Hoff fast overfor TV 2 Nettavisen.

- Rune får si hva han vil
- Men RBK-direktør Rune Bratseth sier dette ikke er en midlertidig løsning?

- Det får han bare si. Jeg mener at trenerteamet ikke blir det samme neste år. Sollied eller Eggen junior blir neste sjef på Lerkendal, sier han.

Ivar Hoff hyller avgjørelsen om å hente Eggen tilbake i trenerteamet.

- Det skal bli herlig for oss å som jobber i media, og få en tilbake som skaper overskrifter. Eggen snakker i overskrifter. Han er ikke sånn som de de traurige trenerne som kun prater lag og taktikk, ler Hoff.

Hyller Eggen
Han fortsetter hyllesten:

- Dette er helt suverent for RBK. Rune Bratseth fikk et problem da Åge Hareide overtok landslaget - han avviste Rosenborg, og hoppet til den penere damen. Eggen har jo flydd rundt Rosenborg hele tiden, men er nå formelt inne i varmen. Det var det beste som kunne skje Rosenborg, sier Ivar Hoff.

Og legger til:

- Men Eggen trengte nok lang tid på å bli overtalt. Men han ville ikke svikte klubben han elsker. Nå er det deilig å bare ha ham tilbake.

Ivar Hoff tror ikke Nils Arne Eggen klarer å holde noe tilbake i rollen som «støttespiller» på Lerkendal.

- Alle som kjenner Eggen, vet at når han er tilstede, så er han i høyeste grad tilstede på en trening, sier Ivar Hoff.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag