RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Den aller beste signeringen

Foto: Tim De Waele (©TDWsport.com)
Sist oppdatert:
BMC Racing ligger langflate etter Philippe Gilbert.

Under Ardennerklassikerne viste Philippe Gilbert rett og slett at han er verdens beste syklist i nettopp dette terrenget. Ettersom han nå kan være på vei bort fra Omega Pharma-Lotto, ligger en rekke World Tour-lag langflate etter belgierens tjenester.

En av beilerne er Alexanders Kristoffs nåværende arbeidsgiver, BMC Racing Team:

- Han (Gilbert) vil være den aller beste signeringen for laget. Vi ønsker å bli verdens beste sykkellag, både i de tre store etapperittene og under klassikerne, lyder frieriet til BMC-manager John Lelangue via den belgiske avisen Het Laatste Nieuws.

Gilbert fortalte i går at han ønsker seg en treårig avtale i sitt nye lag. I en alder av 28 år blir selvsagt det neste karrierevalget hans viktig.

Lelangue er beredt på å gi årets vinner av Amstel Gold Race, La Flèche Wallonne og Liège-Bastogne-Liège frie tøyler også neste sesong.

- I etapperittene klarer vi oss godt med Cadel Evans. Dersom du ønsker å vinne klassikerne er det bare et navn: Gilbert, slår Lelangue fast.

Det sveitsamerikanske laget nyter godt av mangemilliardæren Andy Rhys sjenerøse hånd. De var lenge med i kampen om underskriften til Fabian Cancellara, men sveitseren valgte i stedet å fortsette karrieren hos Leopard-Trek.

Foran denne sesongen hentet laget også supertalentet Taylor Phinney fra Team RadioShack/Trek-Livestrong. Nå står altså Gilbert øverst på menyen foran neste sesong.

- Jeg er blitt fortalt at Gilbert vil være den best tenkelige signeringen. Nå avventer jeg situasjonen, vi trenger ikke å stresse. Selv om Gilbert signerer i september, kommer jeg til å være en glad mann, forteller generalmanager Jim Ochowicz til avisen.

Da var altså budskapet sendt. Om mottaker Philippe Gilbert er like overbevist, får vi svar på i de kommende ukene og månedene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere