RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Den gamle normalkongen er tilbake!

Foto: Vegard Grøtt (NTB / Scanpix)
Sist oppdatert:
Emil Hegle Svendsen tok sin 34. verdenscupseier.

Emil Hegle Svendsen tok sin 34. verdenscupseier i skiskyting da han gikk til topps på 20 kilometeren i tyske Ruhpolding. Samtidig passerte han den tidligere tyske skiskytteren Sven Fischer i antall enkeltseiere i verdenscupen, som endte på 33 seiere.

Trønderen skøyt én bom på den første liggende skytingen, men fulgte opp med tre perfekte skytinger og kunne juble for seier.

- Den gamle normalkongen er tilbake, jublet NRK-kommentator Andreas Stabrun Smith da Hegle Svendsen gikk over mållinjen.

- Det er veldig viktig for meg, spesielt med tanke på skytingen. 20-kilometeren er en skytekonkurranse og nå viste det seg at jeg er i bra rute før OL, sier Svendsen til NRK.

Johannes Thingnes Bø fikk to runder og kom i mål et drøyt minutt bak Hegle Svendsen.

Tarjei Bø fikk en håpløs start på 20 kilometeren med tre bom på første skyting. Med totalt fire bom endte 25-åringen over tre minutter bak vinneren.

- Totaltsett var det alt for dårlig. Deler man opp løpet var ni av ti deler gode. De var liggende skyting som ødela, forteller Tarjei Bø til NRK.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere