RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Den viktigste kampen i karrieren

Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson har en rimelig klar melding til Manchester United-spillerne før kveldens kamp.

"Gjør dere klare for den viktigste kampen i karrieren", er beskjeden fra Uniteds karismatiske manager. United-bossen er overbevist om at dersom United kan slå ut Milan på San Siro i kveld, så kan de gå hele veien i årets Champions League.

Like gode
Bare Ryan Giggs er igjen fra laget som vant den attråverdige pokalen i 1999, men Ferguson føler at laget han sender på banen i kveldens kamp, har både ferdighetene og styrken som skal til for å gjeninnta tronen i Europa.

Han vet imidlertid at bare det aller beste vil være godt nok for videre avansement. Milan vant nemlig oppgjøret på Old Trafford med 1-0.

- Spillerne må være klar over at dette er karrierens største kamp for dem. Det er den vanskeligste kampen noen av oss har stått overfor, med tanke på Milans resultater og historie. Det er en sjanse til å vinne en europacup i år. Den som vinner kveldens kamp, kan gå helt til topps, sier Ferguson til The Sun.

Ferguson innrømmer samtidig at dersom de ikke vinner kveldens kamp, er sesongen så å si over for Uniteds del. Selv om de fortsatt er igjen i FA-cupen, og har en ørliten sjanse ennå til å bli seriemester.

Må score
- Nøkkelen er å score. Kan vi klare det, kan vi snu det rundt til vår fordel og endre kampens mønster, sier han.

Målscoringen overlater han til Wayne Rooney og Ruud van Nistelrooy. Nederlenderen starter trolig kveldens kamp, på tross av lite kamptrening i det siste. Men Ferguson er klar på én ting:

Han er nødt til å gamble.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere