RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Denne statistikken lukter det nedrykk av, Bruce!

Foto: Ian Walton (Getty Images)
Sist oppdatert:
For når var det egentlig Sunderland sist vant en ligakamp?

SUNDERLAND - FULHAM 0-0:

Det var to lag med vidt forskjellige utgangspunkt som møttes til dyst på Stadium of Light søndag.

Fulham sto med ti poeng på sine fire siste kamper, og kunne øyne et håp om å nærme seg kvalifisering til europacupspill ytterligere, mens Steve Bruce og hans Sunderland på sin side ikke hadde tatt tre poeng på sine 13 siste kamper i Premier League.

God kontroll
Sist gang Sunderland vant en Premier League-kamp var faktisk 1-0-seieren over Arsenal i november i fjor, men det var lite som tydet på at laget var motivert for å igjen ta tre poeng foran egne supportere.

Første omgang på Stadium of Light var nemlig et gjesp av en fotballkamp, der ingen av lagene klarte å trenge gjennom hverandres forsvarsmur.

Hjemmelaget hadde ballen mest, men bakerst gjorde Brede Hangeland og de andre Fulham-forsvarerne en god jobb med å stenge av for Sunderlands forsøk.

Etter pause tok kampen seg opp noe rent underholdningsmessig, ettersom Sunderland var svært nær en scoring ved et par anledninger.

Like utenfor
Mot slutten av kampen hadde både Boudewijn Zenden og Alan Hutton hver sin sjanse til å dytte ballen i mål, men ved begge mulighetene endte ballen noen få centimetere på feil side av Mark Schwarzers stolpe.

Dermed forlenger Sunderland sin egen elendige statistikk i Premier League. Antall kamper på rad uten seiere er nå på 14, og det begynner å lukte nedrykk av Steve Bruces gutter.

Laget, som åpnet sesongen på hederlig vis, ligger nå på 14.-plass - bare tre poeng foran Hull under nedrykksstreken.

Det gjør at den hardt pressete Sunderland-manageren beklager overfor egne fans.

- Mangler selvtillit
- Jeg har sagt det mange ganger før, og jeg vet at mange supportere leser nettsidene. Jeg vil takke fansen, for det at 40.000 møter opp på en våt søndag er fantastisk, sier Steve Bruce til klubbens egne nettsider.

- Den enkle sannheten er at vi ikke gir dem nok. Vi prøvde og prøvde, men mangler skikkelig selvtillit. Vi er tappet for det for øyeblikket, forklarer han.

Fulham på sin side står med fem kamper uten tap, uten at laget imponerte særlig på Stadium of Light på søndag.

Brede Hangeland spilte hele kampen for londonklubben, mens Bjørn Helge Riise tilbrakte hele kampen på innbytterbenken. Erik Nevland sliter fortsatt med en brukket tå, og var ikke å finne i Fulhams tropp.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere