*Nettavisen* Sport.

- Der ser vi hva du vet om fotball

Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix

Ole Gunnar Solskjær var lite fornøyd med reporter etter uavgjort mot Odd.

17.08.13 19:03

MOLDE - ODD 1-1:

Med to seiere på de to siste kampene jaktet Molde og Ole Gunnar Solskjær tre nye poeng da de fikk besøk av Odd hjemme på Aker Stadion lørdag.

Med seier ville laget fra Møre og Romsdal klatre forbi Odd på tabellen, men det skulle absolutt ikke bli noen enkel kamp for hjemmelaget. Også Odd er inne i en fin periode med to seiere og ett uavgjort på sine tre siste kamper og skapte store problemer for Solskjærs lag lørdag.

Frode Johnsen sendte Odd i ledelsen etter 41 minutter, men Jo Inge Berget reddet ett poeng for Molde da han utlignet ti minutter etter hvilen. I kampen som endte 1-1.

Irritert Solskjær
Solskjær virket ikke å være særlig fornøyd etter kampen, men forsvarte egne menn da han snakket med C Mores reporter etter kampen.

- Jeg synes ikke spillerne trenger å slaktes i pausen. Det er ikke godt nok. Vi vet at Frode er god i lufta og vi har mange nestenmuligheter, men vi må være mer presise. Vi spiller alt i alt en ok kamp, sa Solskjær etter kampen.

Men det var da reporteren antok at få av dem som startet lørdagens kamp mot Odd ville bli å se i Moldes neste kamp at Solskjær tente.

- Det stemmer ikke. Der ser du hva du vet om fotball, sa Solskjær før han forlot intervjuet.

Kjedelig før pause
Det var langt fra noe fyrverkeri av en fotballkamp publikum ble vitne til i Molde lørdag ettermiddag.

Førsteomgang var preget av lavt tempo og få sjanser til begge lag. Molde styrte mye av spillet, men slet med å skape gode muligheter.

Kampens første store mulighet kom ikke før etter 37 minutter. Og det var faktisk gjestene fra Telemark som sto for den.

Klassisk Johnsen
Jone Samuelsen fikk ballen ute på høyresiden før han slo glimrende inn til Elba Rashani i boksen. Rashani fikk avsluttet fra seks meter, men headingen gikk like over mål.

Fem minutter senere skulle gjestene derimot komme sterkere tilbake. Denne gangen var Rashani tilrettelegger da han fant veteran Frode Johnsen alene foran mål. Johnsen gjorde som han har gjort så mange ganger før og headet ballen enkelt forbi Ørjan Nyland i Molde-målet, og det sto 1-0 til Odd.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/ NTB Scanpix

Resultatet sto også til pause.

Molde-kaptein Daniel Berg Hestad var lite imponert over Moldes forsvarsarbeid ved målet. På spørsmål om hva Molde gjorde feil før pause svarte Hestad følgende til TV 2:

- Vi markerer ikke Johnsen på innlegg. Det er essensielt.

Berget utlignet
Etter hvilen var det kun en god Nyland som hindret gjestene i å gå opp til 2-0 da Ole Jørgen Halvorsen headet på mål etter 50 minutter.

Odds gode start så ut til å vekke Molde-spillerne og kun et par minutter senere kunne hjemmepublikumet juble for utligning.

Jo Inge Berget tok med seg ballen 20 meter fra Odd-målet før han ladet kanonen. Skuddet gikk via en Odd-forsvarer og i mål. Dermed var det like langt på Aker Stadion.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Kun minuttet senere var Molde svært nære med å ta ledelsen da Berget avsluttet på ny, men denne gangen fikk ikke Molde-spilleren ordentlig treff.

Hjemmelaget presset på for scoring utover omgangen, mens Odd spillerne virket å ha mer enn nok med å forsvare seg.

Til tross for at Molde var det klart beste laget etter hvilen, ble det ikke flere mål på Aker Stadion. Dermed endte det 1-1.

Molde ligger nå på en 8. plass i Tippeligaen med 25 poeng, mens Odd ligger på en 7. plass kun ett poeng foran Molde.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag