RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dere er impotente kyllinger

Sist oppdatert:
Spanske aviser slakter Norge etter onsdagens fiasko-forestilling. Stikkordene er «julenisser», «impotente», « kyllinger» og « patetiske». Les hva de skriver.

3-0-seieren over Norge fremkalte først og fremst lettelse i Spania. Kravet var en plass i EM-sluttspillet, og kravet ble innfridd.

Radiostasjonen Cadena COPE roste det spanske spillet, men nølte ikke med å påpeke at motstanden de norske spillerne klarte å etablere var « patetisk».

Avisen ABC er ikke nådigere.

«Impotente, hodeløse kyllinger»
«Nordmennene følte seg impotente og løp etter ballen som hodeløse kyllinger, og når de kom så langt, traff de bare spanjolene i anklene. De var middelmådige og hovmodige som trodde en ball fra himmelen skulle hjelpe dem.»

Flo og Iversens anonymitet ble også lagt merke til. « Anti-luftplanen mot de norske tårnene virket.» John Arne Riise får hedelig omtale, mens innbytter Håvard Flo er den eneste som får ros.

SI DIN MENING:
Er du flau over fotball-landslaget?
Ja
Nei
Bryr meg ikke

Se resultat

«Som en sint okse viste han hva han kunne i høyden, og han vant nesten alt.»

Kritiske til treneren
Sportsavisen Marca opprettholder sin kritikk mot landslagstrener Iñaki Saez. Det samme gjelder AS. Begge mener Spania kom til EM på tross og ikke på grunn av Saez. Marca retter også en takk til et par norske spillere:

«Christer Basma framsto som selveste julenissen, og Espen Johnsen, helten fra Mestalla, var så sjenerøs å punktere kampen med 0-3-scoringen», skriver Marca.

Informacion nøyer seg med å konstatere at Norge ikke kan vinne i lotto hver dag.

Saez blir nok sittende, for han kunne fortelle pressefolk tidlig torsdag morgen at han allerede er blitt tilbudt en ny toårskontrakt som landslagstrener, og neste store oppgave for ham blir EM i Portugal til sommeren neste år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere