RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dere får skylde på dere selv

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
- Lag som rykker ned, får skylde seg selv. Vi har ikke noe ansvar overfor noen andre enn oss selv, sier RBKs Vidar Riseth. Lørdag spiller trønderne en nøkkelkamp i bunnstriden mot Tromsø.

Etter 1-6-tapet mot Stabæk, begynte fotball-Norge og flere eksperter å murre. Uprofesjonelt, sa flere.

- Overhodet ikke noe ansvar
Det irriterer Riseth voldsomt.

- Vi har ikke noe ansvar overfor andre. Vi har et ansvar om å prøve å vinne fotballkamper, men hvis Åge Hareide vil se noen av de som ikke er så faste, så har han all rett til det. Om vi skulle tape mot TIL, samtidig som Aalesund slår Bryne 4-0 og Molde taper i Sogndal, så har ikke Molde noen grunn til å bli forbannet på oss om de rykker ned. Bare for å nevne et eksempel, sier Riseth til TV 2 Nettavisen.

- De som mener at vi har et ansvar overfor andre, får finne seg en ny idrett. Og lykke til i 1. divisjon. Da har de ikke gjort jobben selv. Kort og godt, legger han til.

- Prøver selvfølgelig å vinne
Samtidig påpeker han at Rosenborg selvfølgelig vil gjøre alt for å slå Tromsø. Og alle andre lag de møter.

- Vi prøver alltid å vinne kampene vi spiller, men vi kan også tape kamper. Andre taper kamper, og det er ingen garanti for at vi vinner alt. Derfor blir jeg irritert på de som hevder at vi har et ansvar. Vi prøver å vinne, men vinner vi ikke, og det får konsekvenser for noen, får de takke seg selv, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere