RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Derfor kom jeg tilbake

Foto: Phil Noble/REUTERS
Sist oppdatert:
Bellamy forteller hvorfor han signerte for Liverpool.

På tampen av overgangsvinduet ble det klart at Craig Bellamy var klar for Liverpool, klubben han spilte i sesongen 2006/07. Waliseren kommer gratis fra Manchester City.

Nå avslører Liverpool sine hjemmesider hva som var årsaken til at Bellamy valgte å komme tilbake til klubben.

Hyller Dalglish
Bellamy forteller at det var én mann som ga ham inspirasjon til å skrive under for Meyerside-klubben og sikter til klubbens anerkjente manager, Kenny Dalglish.

- Jeg vokste opp med Kenny Dalglish, og det å bli signert av han nå er en stor ære, sier Bellamy til klubbens hjemmesider.

Og fortsetter:

- Det er en spennende tid i vente. Siden Kenny tok over kjente jeg som supporter engasjementet han skapte i klubben og de avsluttet sesongen på en bra måte.

Bellamy er full av lovord om sin nye manager.

- For alle Liverpool-supportere er Kenny antakeligvis den beste spilleren som noen gang har tatt på seg den røde trøyen. Han var den første manageren med erfaring som toppspiller som vant både ligaen og cupen. Og jeg er imponert over hvordan han fremstod som manager, forteller Bellamy.

Glad for overgang
Ting har forandret seg i klubben siden Bellamy sist var der og med spillere som Dirk Kuyt, Luis Suarez og Andy Carrol skal det bli vanskelig å få en plass i startelleveren.

Bellamy har troen på at han kan vise seg fra en god side i Liverpool.

- Nå som jeg har fått sjansen til å spille for Liverpool kan jeg vise at jeg kan spille bra. Jeg vet hva jeg må gjøre for å få spilt på dette laget, så jeg tror min tid i Liverpool fremover vil bli bra, sier Bellamy.

Han legger til at han også kan spille på begge kantene. Det øker sjansene for spilletid for 32-åringen.

Bellamy avslører at han har sittet og ventet på at noe som dette skulle skje og er nå overlykkelig over å ha fått gjennomført overgangen fra City.

- Jeg er veldig glad nå. Det har vært noen lange måneder. Jeg har måttet være tålmodig og bare håpe på at noe som dette skulle skje. Nå har det skjedd og jeg er over meg av glede, sier Bellamy.

Han har også troen på at klubben skal kunne heve seg etter noen tunge sesonger.

Han mener at klubben bærer et preg av å være mer britisk etter å ha hentet flere britiske spillere denne sommeren.

Liverpool ligner ifølge Bellamy mer på det laget han fulgte som ung Liverpool-supporter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere