RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dessverre hadde de en gigant

Foto: Marit Hommedal (Scanpix)
Sist oppdatert:
Branns marerittuke ble kronet med tidenes sjansesløseri på Brann Stadion.

BRANN - VÅLERENGA 1-1:

BRANN STADION (Nettavisen): Daglig leder Bjørn Dahl trakk seg, 0-3-tap for Rosenborg og 12-timers busstur fra Trondheim var ikke nok. For å gjøre marerittuken komplett hadde Brann gigantsjanser i hopetall til å slå Vålerenga på Brann Stadion søndag kveld.

Likevel klarte de bare 1-1.

- Dessverre var det en Hirschfeld som var en gigant i dag. Vi produserer målsjanser, men det defensive fungerer ikke slik vi vil, fortalte Brann-trener Steinar Nilsen etter kampen.

Les alt om tippeligarunen her!

Ut på togtur
Tidligere denne uken sa VIF-spiss Mohammed Abdellaoue (24) til Nettavisen at han aldri hadde tatt tog før. Etter bare 12 minutter, på det Martin Andresen mener er Tippeligaens dårligste gressmatte, sendte togdebutanten Oslo-laget i ledelsen. Senere i 1. omgang måtte Moa ut på sidelinjen og få smertestillende. Spissen hadde tydelig vondt i skulderen resten av kampen. Nettavisen lurte på om spissen hadde sittet forkjært på turen med Bergensbanen.

- Hehe, nei jeg landet forkjært i 1. omgang og strakk ett eller annet. Det hemmet meg litt, men jeg hadde ikke lyst til å gå av. Jeg fikk ikke beveget meg slik jeg ville, sa Moa til Nettavisen.

Spissen var fornøyd med ett poeng i Bergen mot bunnlaget Brann.

- I perioder var Brann veldig gode, samtidig var vi gode på kontringer, spesielt i 1. omgang. Vi skal være fornøyd med ett poeng og spiller Brann slik som dette fremover kommer de mye høyere på tabellen enn der de ligger i dag.

Gigantsjansene
18 minutter ut i kampen fikk Brann og Erik Huseklepp sin første gigantsjanse, men landslagsspillerens tåspiss var ikke nok på innlegget fra Eirik Mjelde. Etter Huseklepp-sjansen presset Brann Oslo-laget langt tilbake på egen 16-meter og produserte en rekke store målsjanser, men svake avslutninger kombinert med et mesterlig tigersprang fra Lars Hirschfeld på en farlig Guastavino-heading etter 21 minutter gjorde at det stod 0-1 i Bergen til pause.

- Vi ble forbannet så vi droppet å telle sjanser etter hvert. På dager som dette her skal vi score, understrekte Nilsen.

Sjansene var store også i starten av 2. omgang. Etter 58 minutter var Moa nær dagens andre, men det var lite i forhold til Brann-kanonaden som kom fire minutter senere. Hirschfeld holdt Vålerenga inne i kampen med to utrolige redninger på Birkir Mar Sævarssons dobbelsjanse. Brann presset knallhardt i denne perioden av kampen og bortelaget hadde mer enn nok med å holde unna.

- Fortjente scoring
Ti minutter før slutt fikk rødtrøyene betalt. Erik Huseklepp scoret sitt andre mål for sesongen da Lars Hirschfeld måtte gi retur på et skudd fra Bjørnar Holmvik

- De fortjente å score, men samtidig har vi noen gedigne sjanser til å lage både 2-0 og 3-0, fortalte Martin Andresen.

- Dere ble kjørt hardt i perioder i dag. Fornøyd med å ri av stormen?

- Ja, men vi slapp dem til mer enn jeg hadde håpet og trodd på forhånd. Så ett poeng i Bergen her i dag er vi fornøyd med, sa VIF-treneren

I neste tippeligarunde skal Brann få bryne seg på et Strømsgodset i storform, mens Martin Andresens menn møter Odd Grenland i hovedstaden.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere