RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

- Det beste gullet

Sist oppdatert:
EINDHOVEN (TV 2 Nettavisen): Erik Hoftun synes lørdagens seriegull smakte best av alle han har erobret med Rosenborg. Han mener gullet vil slå positivt ut mot PSV i morgen.

Stopperveteranen sleit med litt tetthet i brystet ved ankomst Eindhoven. Men ikke verre enn at det bare var stemmebåndene som var litt redusert.

Ingen fare
- Det er ingen fare for kampen i morgen. Jeg skal trene i kveld, så alt ser bra ut i forhold til det.

- Hvordan rangerer du det ferske seriegullet i rekken?

- Det er absolutt det morsomste. En ting er at det naturligvis ligger så nærme i tid. Men måten vi gjorde det på, og all turbulensen i forkant, gjør at det var utrolig morsomt å vinne, sier Erik Hoftun til TV 2 Nettavisen.

Bra fest
- Vi hadde en fin fering og en flott fest etterpå også, flirer han videre. Spillerne spiste middag i VIP-anlegget på Lerkendal, for så å gå videre for å takke fansen på Rosendal Pub.

- Kommer det til å ha noe innvirkning på kampen mot PSV?

- Ja, på en positiv måte. Nå har vi vunnet det som er viktigst for oss, nemlig seriegullet. Det betyr at vi kan senke skuldrene og spille den fotballen vi vil.

Ikke over
- Og skulle vi vinne i morgen, så har vi plutselig en veldig bra sjanse til å gå videre. Vi har lyst til å vise vi kan spille en god kamp.

Hoftun sier videre at sesongen på langt nær er over for lagets del.

- Vi har nok av skikkelige utfordringer foran oss, både i Champions League og i Royal League. Det er viktig å levere der også, understreker han overfor TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere