RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det beste Tom har gjort i år

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Mika Kojonkoski var storfornøyd etter at Tom Hilde vant fredagens kvalikrenn i Willingen.

Tom Hilde hoppet lengst og vant kvalifiseringen til lørdagens renn i Willingen. Hans svev på 139,5 meter var to meter lengre enn Martin Schmitt, som ble nummer to.

- Det er det beste konkurransehoppet Tom har gjort i år, og det er hyggelig. Han har jobbet hardt i hele år, og kanskje for hardt. Når resultatene ikke kommer, er det lett å miste selvtilliten. Han hoppet bedre allerede i Oberstdorf. I Klingenthal hoppet han godt, men fikk ikke resultatet. I dag fikk han det virkelig ut, sier Mika Kojonkoski i en pressemelding.

Bjørn Einar Romøren og Anders Jacobsen sto over fredagens kvalik.

Anders Bardal strakk seg til 133 meter og ble nummer ni, mens Vegard Haukø Sklett kvalifiserte seg til lørdagens renn med et hopp på 116,5 meter.

- Anders Bardal er også i en god prosess, og det var litt energi ut fra hoppet. Det er godt å se at han hever seg til kvaliken fra treningshoppet, sier Kojonkoski.

Johan Remen Evensen imponerte ikke. Han landet på 100,5 meter, men er uansett kvalifisert for rennet gjennom sin plassering i verdenscupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere