RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas/Scanpix

- Det betyr enormt mye

Sist oppdatert:
Ronny Johnsen takker norske United-fans for at laget kommer til Oslo.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Det er duket for folkefest på Ullevaal Stadion når Manchester United kommer på besøk til Oslo for å møte Vålerenga 5. august.

Kampen blir Uniteds nest siste før første Premier League-åpningen 18. august, og det er derfor ventet at Sir Alex Ferguson vil mønstre sitt aller sterkeste mannskap.

Fornøyd Andresen
Martin Andresen gleder seg over at et av verdens beste klubblag igjen ønsker å legge deler av sin oppkjøring til Ullevaal stadion.

- Det er veldig fint for Vålerenga som merkevare fordi dette synes utenfor landets grenser. Å gjøre det bra mot disse lagene, gjør det også lettere å knytte til seg unge talenter, sier Andresen.

Vålerenga-sjefen mener laget hans har fått rykte på seg som et spillende lag og at det kan være noe av grunnen til at lag som Liverpool, Barcelona og Manchester United reiser til Norge for å spille mot Vålerenga.

- At vi fremstår og spiller på den måten vi har gjort har vært veldig positivt. At vi ønsker å spille litt annerledes enn det som er synet på norsk fotball ute.

- Betyr enormt mye
Ronny Johnsen, som har spilt både i Vålerenga og Manchester United, regner med å se et toppet Manchester United-lag på Vålerenga-matta i starten av august.

- Ja, ettersom det er såpass tett inntil sesongstart, så vil jeg tro det. Det er en grunn til at de kommer hit, og det er trolig fordi de møter et lag som er midt i sesongen. Det blir en fantastisk oppkjøringskamp for dem, og det blir en herlig kamp både for Manchester Uniteds og Vålerengas supportere, sier Johnsen til Nettavisen.

Den tidligere United-profilen gleder seg stort til kampen og legger ikke skjul på at Manchester Uniteds support i Norge er mye av grunnen til at United kommer hit.

- Det er ti år siden United var her sist, og i Norge har supporterklubben over 43.000 medlemmer. Det er fantastisk support for United her, og det betyr enormt. Nå var supporterklubben 30 år i fjor og prøvde å få United hit, men det passet bedre i år. Det er en kamp som kunne vært solgt ut et par ganger.

Billettsalget til kampen, som har avspark klokken 16.00, starter 21. mai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere