RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det ble en parodi

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix
Sist oppdatert:
Regnet gjorde spilleforholdene umulige i Fredrikstad.

FREDRIKSTAD - GODSET 1-1:

Dette var kampen med to vidt forskjellige utgangspunkt. Med seier ville Godset for alvor melde seg på i medaljekampen, mens FFK for alvor ville melde seg på i nedrykksstriden med tap.

Ingen av lagene hadde vunnet på sine tre siste kamper før dette oppgjøret, så det er ingen tvil om at begge lag hadde svært lyst på tre poeng.

Men problemene begynte allerede før kampstart. Regnet høljet ned i Fredrikstad, noe som førte til svært vanskelige spilleforhold.

Tarik-mål
Første omgang var jevnspilt, men hjemmelaget kunne slippe jubelen løs rett før pause. Etzaz Hussein slo en dødball inn i feltet, og på bakerste stolpe kom Tarik Elyounoussi stormende og pirket ballen i mål. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-0 til Fredrikstad.

Etter 65 minutter ble det dramatikk på Fredrikstad Stadion. Mohamed Keita ble felt av Celso Borges, og dommer Per Ivar Staberg dømte straffe til bortelaget. Den satt Ola Kamara sikkert i mål, og lagene var like langt.

Flere mål ble det heller ikke, og begge lagene står nå med fire kamper på rad uten seier.

- Svinger frem og tilbake
FFK-trener Tom Freddy Aune hadde dette å si etter kampen:

- Det er kamp som svinger frem og tilbake, og begge lag har store sjanser. Både Godset og vi er vel sånn passe misfornøyde, sier FFK-treneren til TV 2.

Han ville ikke kjefte på Celso Borges, etter at costaricaneren ga bort det unødvendige straffesparket som ga Godset utligningen.

- Han prøver å hjelpe laget. Keita er vel på vei ut av feltet, men det er sånn som kan skje, sier Aune.

- En parodi
Han var ikke fornøyd med spilleforholdene i Fredrikstad, etter at regnet hadde gjort gressmatta søkk våt og vanskelig å spille på.

- Det er vanskelig, og det blir tilfeldigheter som avgjør. Det er to lag som prøver å spille fotball, men underlaget gjør at det blir som en parodi, sier Aune.

Godset-trener Ronny Deila var greit fornøyd med ett poeng.

- Det er sterkt av vi kommer tilbake, og ut fra sjanser er uavgjort greit, så jeg er fornøyd, sier Deila til TV 2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere