RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det ble for mye for meg

Sist oppdatert:
Christian Grindheim snakker ut om den skuffende fjorårssesongen.

AKER STADION (Nettavisen): Christian Grindheim (23) slo igjennom med brask og bram i sin debutsesong for Vålerenga i 2005. Den tidligere Haugesund-spilleren var sterkt delaktige i Vålerengas ligagull, og fikk ros fra mange hold for sitt oppofrende og smarte midtbanespill.

Lite ferie
2006-sesongen ble imidlertid en nedtur for 23-åringen, og først på høsten fant han tilbake til den samme Christian Grindheim som herjet med motstanderne året før.

Grindheim har grublet over hva som forårsaket nedturen, og kommet frem til at presset ble for stort på hans unge skuldre.

- Jeg tror rett og slett det ble litt for mye for meg den første sesongen. Jeg fikk mye av skylden for at laget ikke fungerte, sier Grindheim til Nettavisen.

- I tillegg fikk jeg alt for lite ferie og hvile før fjorårsesongen, fortsetter han.

I vinter har han fortsatt fremgangen fra i høst, og nå varsler han at formen er tilbake på 2005-nivå.

- Det har gått bra i vinter. Jeg har holdt meg skadefri, trent godt og bare vært borte noen få dager på grunn av sykdom.

På benken
Den gode vintersesongen til tross, Christian Grindheim må starte lørdagens EM-kvalifiseringskamp mot Bosnia på benken. Det skyldes at landslagssjef Åge Hareide trenger en defensiv ryddegutt som Kristofer Hæstad for å balansere midtbanen.

Hareide har imidlertid nærmest lovet Grindheim et innhopp i løpet av kampen.

- Alle ønsker selvsagt å spille fra start. Jeg får backe opp de andre fra benken og håpe at jeg kan avgjøre kampen på slutten, smiler Grindheim.

Vil du ha flere sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere