RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Dag Langerød (TV 2 Nettavisen)

- Det blir ikke 1-5 igjen

Sist oppdatert:
TOPPIDRETTSSENTERET (TV 2 Nettavisen): Lyn-trener Hans Knutsen lover at Brann ikke får så lett spill mot Lyn i cupfinalen som de fikk i seriekampen i Bergen i høst.

Da vant Brann 5-1, og kjørte fullstendig over Oslo-laget. Faktisk vant Brann begge kampene mot Lyn i serien. Men Hans Knutsen har følgende melding å sende til optimistiske bergensere:

Annerledes
- Det blir nok ikke noe gjentakelse av den kampen. Det var litt andre spilleforhold i den kampen. Da regna det vannrett og vi hadde et litt annet lag enn det som vi kan mønstre på søndag.

Midtstopper Steven Lustü spilte ingen av seriekampene mot Brann. Knutsen understreker betydningen av å ha den danske landslagsspilleren på banen.

- Det har en veldig stor betydning at han spiller på søndag. Hele laget vårt består av 5-6 bautasteiner, og resten unge og urutinerte spillere. Steven er en sånn bauta. Vi er veldig avhengige av at Steven og Tommy (Berntsen) spiller. De skaper en ro rundt seg, sier Knutsen til TV 2 Nettavisen.

Venstresiden
I 1-5-kampen på Stadion fikk Lyn trøbbel med Branns venstreside, i og med at Lyn var svekket defensivt.

- Vi hadde en litt urutinert høyreside da. Hanstveit og Kvisvik fikk alt for lett spillerom da. Nå kommer vi til å kjøre en litt annen strategi og ha litt andre spillere.

- Så nå får de ikke så lett spill. Vi er veldig oppmerksomme på Branns gode venstreside, understreker Hans Knutsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere