RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det blir krig

Sist oppdatert:
Erlend Hanstveit har liten tro på en samba-forestilling mot Vålerenga søndag. Men krigen skal Brann vinne.

Det blir alltid fysisk tøffe og tett oppgjør mot Vålerenga. Og Hanstveit har ikke tro på at det kommer til å forandre seg i morgen.

- Skal godt gjøres at det blir en sambakamp. Det kommer til å bli harde taklinger og mye kriging. Men nå har vi god erfaring med det både fra Start-kampen og Lillestrøm-kampen, sier venstrebacken til iBergen.no.

Skal hevne tapet
I fjor stakk Vålerenga av med alle poengene fra Bergen og tok senere hjem seriemesterskapet. I år skal ikke Brann bidra til at det skjer igjen.

- Vi har noe å hevne, men Vålerenga er selvsagt ekstra skjerpet siden de nesten ikke har scoret mål så langt i år og ikke har vunnet. Og de spiller fysisk og godt organisert. Det kan fort bli en like tett og jevn kamp som mot Start og Lillestrøm i 90 og kanskje 95 minutter, men hjemmekampene skal vi vinne.

- Er det en fordel at dere møter de antatt beste lagene i starten av sesongen?
- Vi viser i alle fall at vi henger med de beste. Men vi har mye å gå på ennå.

Venter på bedre baner
25 åringen fra Osterøy liker seg fremover på banen og hadde den målgivende pasningen til Winters mot Start. Men dårlige baner hemmer vingspillet til Brann og begrenser raidene til Hanstveit.

- Vår spillestil er avhengig av gode baner og derfor har vi foreløpig ikke vært så gode som vi kan være. Men skal vi være i toppen må vi selvsagt vinne alle kamper.

- Samspillet deg og Petter Vaagan Moen?
- Jeg stortrives med Petter og han er veldig flink til å jobbe tilbake når jeg er fremme. Så jeg håper stadiongresset er fint i morgen slik at vi kan spille vårt spill og ikke bare lange baller, sier Hanstveit som satser på å gi stadionpublikummet årets første seier i morgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere