RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det bruser i hele kroppen

Foto: Scanpix/Jon Eeg
Sist oppdatert:
ATEN (TV 2 Nettavisen): Søndag kveld fikk en strålende blid Siren Sundby endelig beviset på at hun er olympisk mester. - Det største jeg har opplevd, jubler hun.

I går strømmet tårene nedover kinnnene på Olaf Tufte da han som første nordmann fikk gullet rundt halsen under Aten-OL. Men det var ingen tårer å se da «Ja vi elsker» ble avspilt til ære for gulljenta fra Son.

- Nei, men det var nesten, sier hun til TV 2 Nettavisen.

Kanskje ikke så rart, for 21-åringen har hatt god tid til å forberede seg. Allerede før dagens avsluttende seilas visste hun innerst inne at gullet var i boks. På fridagen i går gikk hun bare rundt og gledet seg til å fullføre bragden.

Men det var ikke bare i helgen hun måtte vente på OL-gullet. Først klokken 20.30, flere timer etter at hun tok salto i sjøen etter å ha krysset mål, fikk hun tildelt medaljen.

- Det største jeg har opplevd
- Premierutdelingen er det største jeg noen gang har opplevd. Det er umulig å beskrive, men det bruser i hele kroppen, sa Gull-Siren da hun ble intervjuet direkte på NRK Dagsrevyen.

- Jeg har tatt det veldig rolig de siste par dagene, og følte at det kom til å gå veien. Jeg hadde fridag i går, og fikk god tid til å gjøre meg klar.

- Det var litt rart. På den ene siden var det deilig å bare kunne glede seg til søndagen, men samtidig litt godt å gjøre seg ferdig med det, sier hun.

Champagne
Etter medaljeseremonien var det duket for mottagelse med champagne på utøverhotellet. Deretter gikk turen til en nærliggende restaurant, før gullet skulle feires til langt utpå morgenkvisten - uten at hovedpersonen selv visste for mye om hva som skulle skje.

- Jeg har vært skuespiller og regissør hele uken. Nå får noen andre overta regien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere