*Nettavisen* Sport.

- Det drøyeste jeg har sett!

Foto: Michael Kienzler / Getty / All Over Press

Keepertabbe for historiebøkene da USA slo Tyskland.

02.06.13 22:52

USA - TYSKLAND 4-3:

Det var duket for storoppgjør i USAs hovedstad Washington D.C da Tyskland kom på besøk til privatlandskamp søndag kveld.

Vertene ledet allerede 1-0 etter scoring av Jozy Altidore, da Tysklands keeper Marc-André ter Stegen bestemte seg for å lage komikveld med seg selv i hovedrollen.

Mönchengladbach-målvakten, som har vært kraftig linket til Barcelona foran kommende neste sesong, mottok et enkelt tilbakespill, og skulle bare dra ballen med seg før den skulle måkes vekk.

Dessverre for den unge sisteskansen gikk ikke det helt som planlagt.

I det som så ut til å være et dårlig forsøk på en kroppsfinte, lot ter Stegen tilbakespillet fra Benedict Höwedes rulle forbi og inn nettmaskene - til amerikansk tomålsledelse.

Se video av målet her. (Ekstern lenke)

- En av de aller verste keepertabbene jeg har sett. Noe av det drøyeste jeg har vært borti, sa Viasats kommentator etter det hårreisende målet.

Så er spørsmålet om ter Stegens flaue øyeblikk vil ha noe å si for en potensiell overgang når interesserte klubber får se det.

Heiko Westermann reduserte for gjestene like etter pause, men to raske mål av Clint Dempsey i det 60. og 64. minutt sørget for ny, solid ledelse til USA.

Mot slutten av prestisjeoppgjøret reduserte Tyskland to ganger ved Max Kruse og Julian Draxler. Nærmere kom likevel aldri tyskerne, som stilte sterkt reservepreget.

Bayern München og Stuttgart spilte tysk cupfinale lørdag, og ingen spillere fra de to lagene var naturlig nok med. Det var heller ikke Real Madrid-spillerne Mesut Özil og Sami Khedira

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Dennis Grombkowski / Getty / All Over Press

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag