RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PA Photos/Scanpix

- Det er både urettferdig og galt

Sist oppdatert:
Brendan Rodgers mener Luis Suarez blir behandlet dårlig.

Det var i oppgjøret mellom Liverpool og Stoke søndag at Luis Suarez kom i fokus. Liverpool-spissen fikk tøff behandling av gjestene.

Blant annet fikk mannen fra Uruguay en stygg stempling i brystet fra hardhausen Robert Huth tidlig i kampen. De to hadde flere tøffe dueller i løpet av oppgjøret. Suarez ble også flere ganger beskyldt for å prøve å filme seg til frispark og straffe. Etter kampen mente Stoke-manager Tony Pulis at spissen burde vært straffet med kort.

- Helt utrolig
Akkurat dette reagerer Liverpool-manager Brendan Rodgers på. Han mener uruguayaneren får ufortjent mye kjeft for oppførselen sin.

- Jeg synes det er helt utrolig at så lite av dekningen rundt Luis Suarez denne helgen fokuserer på at han var offer for en stempling etter fem minutter, sier Rodgers til Liverpools nettside.

- For tiden ser det ut il å være et sett med regler for Luis Suarez, og et sett med regler som gjelder for de andre spillerene, sier nordiren.

Rodgers gjør det helt klart at han ikke er noen tilhenger av filming og juks, men påpeker at svært få spillere får like mye oppmerksomhet som Suarez for slik oppførsel.

- Vi kan ikke ta fokus bort fra saken her. Luis ble skadet gjennom en situasjon der han ikke kjempet om ballen. Det samme skjedde med en annen spiller i en annen kamp søndag.

- Begge situasjonene ble fanget opp av TV-kameraene, men gjerningsmennene ble ikke straffet, sier Liverpool-sjefen og sikter trolig til Robin van Persies «slag» mot Yohan Cabaye.

Står ved sin mann
I likhet med sin forgjenger, Kenny Dalglish, sier også Rodgers at han vil gjøre det en leder er nødt til gjøre, stå sammen med sine menn i både tykt og tynt.

- Jeg tror noen mennesker trenger å få riktig perspektiv. Jeg mener at det Luis Suarez nå opplever er både urettferdig og galt, sier manageren.

- Jeg kommer hele veien til å beskytte verdiene, ånden og folkene i denne fotballklubben, samtidig som vi jakter på stabilt spill og bedre resultater, sier Rodgers.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere