RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er bittert

Foto: Åserud, Lise (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Vålerenga rotet det til med sekunder igjen å spille.

Toppkampen mellom Vålerenga og Sparta ble en svært jevn affære. Det sto faktisk 0-0 etter to perioder, og etter at René Bøe satte den første pucken i nettet – så det lenge ut til at han skulle bli matchvinner.

Men ting snudde fort i Jordal Amfi denne torsdagen.

Steffen Thoresen ble assistert av Lars Erik Lund og Mathias Trygg da han utlignet fem og et halvt minutt før slutt.

Drøye to minutter senere sendte samme mann vertene i ledelsen. Denne gangen etter forarbeid fra Knut Henrik Spets og Blake Evans.

Trener Espen Knutsen trippet av glede i boksen, men med to sekunder igjen på kampuret – greide Jonas Solberg Andersen å skaffe sudden death for østfoldingene.

4 minutter og 45 sekunder ut i spilleforlengelsen avgjorde Anders Eriksen oppgjøret til Vålerengas fordel. Oslo-klubben topper dermed tabellen fem poeng foran Sparta Sarpsborg og ytterligere to foran Lørenskog.

- Det var en jevn match. Vi ligger under 0-1 til det gjenstår fem minutter og snur det til 2-1. Da er det bittert at vi ikke klarer å hale det i land og sikre oss alle poengene, sier Espen Knutsen til TV2.

Øvrige kamper: Stavanger-Lørenskog 3-5, Stjernen-Manglerud Star 3-4, Storhamar-Frisk Asker 4-5.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere