*Nettavisen* Sport.

- Det er Charlie som gjør sånt

Foto: Scanpix (Lise Åserud)

Det første målet var omdiskutert, det andre en perle. - Det er Charlie Miller som gjør sånt, gliser Mons Ivar Mjelde.

15.05.06 10:04

SANDEFJORD - BRANN 0-2: Brann holder følge med Lillestrøm i toppen av Tippeligaen, etter en sterk 2-0-seier på Storstadion i Sandefjord. Brann tok ledelsen allerede etter tre minutter, da Kristjan Örn Sigurdsson pirket ballen i mål etter at Migen Memelli vant duellen med Sandefjord-keeper Espen Bugge Pettersen.

Hjemmelaget ville ha frispark i duellen mellom keeper og Memelli, men dommer Tom Henning Øvrebø valgte å godkjenne målet.

Memelli startet for øvrig kampen i stedet for Bengt Sæternes. Mons Ivar Mjelde valgte også overraskende å vrake Charlie Miller til fordel for Martin Knudsen. Men da lagene kom på banen etter pause var både Sæternes og Miller på plass.

Sistnevnte var banens store spiller de 45 minutteren han fikk være med. Skotten fintet, driblet og slo fantasktiske pasninger. Og scoret et mål som var minst like flott som de to han sto bokført med fra før.

Martin Andresen slo en lang corner til motsatt side av 16-meteren. Der ventet en umarkert Miller, som banket ballen i mål.

- Det er Charlie som kan gjøre sånt. Han får et kanontreff, og det er et viktig mål for oss. Det humper litt for Robbie Winters, som har noen veldig store sjanser. Vi burde drept kampen før, men jeg er veldig stolt og fornøyd over måten vi løser dette på, sier Mons Ivar Mjelde til TV 2.

Han er ikke enig med dem som mener Miller burde vært på banen fra start.

- I dag mener jeg det var viktig å starte med løpssterke spillere, sier Brann-treneren, som heller ikke etter trepoengeren i Sandefjord vil snakke om tabellposisjonen.

- Vi ser ikke på verken tabell eller poengsum. Fokuset er på arbeidsoppgaver og neste kamp.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag