*Nettavisen* Sport.

- Det er en skandale

Branns supporterleder raser mot pøblene som brøt seg inn på Brann stadion.

21.02.09 12:11

(iBergen.no) Brann har hatt store problemer med sin nye gressmatte og kjemper en tøff kamp mot klokken fram til 2. serierunde og kampen mot Stabæk 22. mars for å få det nye gresset på plass. Ikke nok med det, natt til fredag ble det gjort hærverk inne på Brann Stadion.

- Kan ikke ha vært friske
Pøbler fant hovedbryteren til strømmen og startet asfaltleggeren som står inne på Brann Stadion. Deretter kjørte de fram og tilbake over varmekablene som skulle ligge under asfalten rundt selve gressmatten. Resultatet etter hærverket ble avrevne varmekabler og kortslutning i systemet, meldte BTV fredag kveld.

- De kan jo ikke ha vært helt frisk de som har gjort dette. De kan i hvert fall ikke ha vært edru og visst hva de holdt på med, sier en ferierende leder for Brann Bataljonen, Frode Hellebø, på telefon til iBergen.no.

- Håper man får tak i pøblene
Branns daglige leder, Terje Reistad, sier til nettstedet at de har en mistanke om hvem som kan ha utført hærverkene. Hellebø utelukker at noen i supportermiljøet kan ha gjort noe slikt.

- Jeg har jo jobbet med supportere i mange år og vi har ikke sånne elementer i miljøet. Jeg er sjokkert over at dette har skjedd og jeg håper bare at man får tak i de som har gjort dette og stilt de erstatningsansvarlig, sier han.

Klubben har anmeldt pøbelstrekene på Brann Stadion til politiet.

Dårlige utsikter
Når det gjelder den sportslige biten er supporterlederen minst like bekymret som han er for gressmatten.

- Jeg har jo fulgt med på disse treningskampene og det har ikke vært betryggende. Tilkomsten av spillere har vært mager og de manglene laget hadde i fjor høst er der ennå. Jeg vet ikke hva han (Steinar Nilsen red.anm.) har lagt i disse treningskampene, men det har ikke sett bra ut, sier en bekymret Hellebø.

Les mer fra iBergen. no:Glem det, Brann.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.