*Nettavisen* Sport.

- Det er et bra utstillingsvindu

Foto: Krister Sørbø/Scanpix

Tarik Elyounoussi tenker fortsatt på å spille i utlandet.

14.08.12 20:43

ULLEVAÅL (Nettavisen): Det har kun gått fem dager siden Tarik Elyounoussi ble presentert som Rosenborg-spiller.

Tirsdag var han til stede da landslaget møtte pressen i forbindelse med onsdagens privatlandskamp mot Hellas.

Til Nettavisen forteller 24-åringen at han fortsatt kunne tenke seg å spille i utlandet, til tross for at han for under en uke siden signerte med trønderne ut 2015.

- Jeg er åpen for alt. La Liga er favorittligaen min hvis jeg skulle se en kamp på TV, men som norsk tippeligaspiller tror jeg ikke det er så lett å velge og vrake ute i Europa. Man må være fornøyd med det man får, sier Elyounoussi til Nettavisen.

Etter kun få dager er Elyounoussi godt fornøyd med sine første dager i Trondheim.

- Det har vært fint. Jeg har bare vært der i noen dager, men det har vært godt å få unnagjort debuten, sier 24-åringen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Alf Vidar Snæland (NTB Scanpix)

Sa nei til Vålerenga og Molde
Flere norske og utenlandske klubber skal ha vært interessert i Elyounoussi før overgangen til Rosenborg. Men da disse klubbene ikke fristet, var Rosenborg et enkelt valg.

- Vålerenga var inne i bildet, og Molde var interessert, men for meg så er Rosenborg det beste laget i Norge. I forhold til det å bli hjemme i Norge så var det Rosenborg som var aktuelt. Jeg hadde muligheten til å dra ut, men fikk ikke noen god følelse av det. Da tenkte jeg at det var greit å dra til Rosenborg som er et topplag i Norge, forteller Elyounoussi.

- Sjansen er større å vise seg fram her. Så da kan det være mulig å dra til utlandet på et senere tidspunkt, men akkurat nå er det Rosenborg og gullkampen som gjelder, sier 24-åringen.

Nå drømmer Elyounoussi å hjelpe Norge til VM i Brasil.

- Landslaget er viktig for meg. Det å kunne bidra til at landslaget kommer til VM er et stort mål for meg. Det å spille med flagget på brystet er stort, i tillegg så er det en fin mulighet til å vise seg frem. Det er et stort ustillingsvindu, så det er bra å gjøre gode kamper, sier Elyounoussi.

- Har kjempet hardt for dette
24-åringen har tidligere vært ut og inn av landslaget, men nå ser det endelig ut til at 24-åringen er en del av landslagssjef Egil «Drillo» Olsens planer for den kommende VM-kvalifiseringen.

- Jeg har kjempet hardt for å komme med på laget her, så nå gjelder det å jobbe videre for å beholde plassen, sier Elyounoussi.

- Jeg føler at jeg har tatt vare på sjansene mine i de siste kampene, og jeg har fått gode intensjoner om at hvis jeg fortsetter sånn, så ser det bra ut, forteller 24-åringen.

Norge møter Hellas på Ullevaal Stadion onsdag kl 20.00. Kampen kan du følge i vårt livesystem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.