RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er ikke Fulham som kaprer Forren

Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Den «mystiske» engelske klubben er ikke avslørt, ifølge lokalavisen.

Onsdag kveld ble det klart at Vegard Forren ikke reiser til Sør-Afrika med landslaget, fordi han er i samtaler med en ny klubb.

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær kunne bekrefte overfor Romsdals Budstikke at dette stemte, men ville ikke avsløre hvilken klubb det dreide seg om.

- Det er mulig at Vegard må dra på medisinsk test og forhandle om kontrakt, derfor kan han ikke dra til Sør-Afrika, sa Solskjær om sin elev til rbnett.no.

- Det er Fulham
Torsdag meldte Sky Sports at det skal være snakk om Fulham, klubben som fra før har nordmennene Brede Hangeland og John Arne Riise i troppen.

Lokalavisen Rbnett hevder den engelske mediekanalen tar feil. Etter det Romsdals Budstikke erfarer, er det ikke riktig at Vegard Forren er på vei til Fulham, skriver de.

Dermed er det fortsatt usikkert hvilken klubb Forren er i sluttforhandlinger med, men trolig vil det bli kjent i løpet av kort tid.

Sky Sports skriver samtidig også flere andre klubber har vist interesse for nordmannen, deriblant Manchester United, Newcastle, Everton og Sunderland.

Listen over klubber som ønsker landslagsspilleren begynner dermed å bli lang. Fra tidligere har også klubber som Reading og Southampton blitt nevnt.

Mange klubber
Romsdals Budstikke skrev onsdag at også klubber fra Nederland, Tyskland, Belgia og Danmark skal ha forhørt seg om Forren.

Forren hadde en knallsesong i Molde i 2012 og fikk også sitt gjennombrudd på landslaget. Det har lenge vært klart at han ønsket seg til en større klubb i vinter.

Fulham har hatt en varierende 2012/13-sesong så langt. Londonklubben åpnet bra, men har slitt mer den siste tiden. Laget ligger som nummer 13 på tabellen med 24 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere